Close
Ez a futurisztikus kávédaráló új dimenzióba emeli az otthoni kávéfőzést

Ez a futurisztikus kávédaráló új dimenzióba emeli az otthoni kávéfőzést

Professzionális baristák és hobbikávéfőzők egyaránt rajongani fognak a Weber kávédarálójáért, amely otthoni körülmények között is garantálni tudja a kávéházi minőségű alapanyag előállítását.

A Weber EG–1 elektromos kávédaráló meglehetősen borsos áron, közel 3500 dollárért (kicsivel több mint egymillió forintért) rendelhető meg a tengerentúlról,

egyedi kialakítása és innovatív technológiája azonban lehetővé teszi azt, hogy otthoni és kávéházi környezetben is beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Az EG–1-et úgy alakították ki, hogy az integrált rendszere révén egy adagban darálja a kávébabokat, így át tudja hidalni a kávézó és az otthoni felhasználói élmény közötti szakadékot.

Az EG–1 daráló által előállított kávé minden kávés italhoz megfelelő őrleményt képes előállítani, így emeli még magasabb szintre az alapanyag minőségét. Ráadásul még telepíteni sem kell, hiszen az ezüst és az onyx színekben kapható eszköz alján tapadós felület garantálja azt, hogy használat közben se mozduljon el.

Ez is érdekelhet:

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom