Close
Ez a futurisztikus kávédaráló új dimenzióba emeli az otthoni kávéfőzést

Ez a futurisztikus kávédaráló új dimenzióba emeli az otthoni kávéfőzést

Professzionális baristák és hobbikávéfőzők egyaránt rajongani fognak a Weber kávédarálójáért, amely otthoni körülmények között is garantálni tudja a kávéházi minőségű alapanyag előállítását.

A Weber EG–1 elektromos kávédaráló meglehetősen borsos áron, közel 3500 dollárért (kicsivel több mint egymillió forintért) rendelhető meg a tengerentúlról,

egyedi kialakítása és innovatív technológiája azonban lehetővé teszi azt, hogy otthoni és kávéházi környezetben is beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Az EG–1-et úgy alakították ki, hogy az integrált rendszere révén egy adagban darálja a kávébabokat, így át tudja hidalni a kávézó és az otthoni felhasználói élmény közötti szakadékot.

Az EG–1 daráló által előállított kávé minden kávés italhoz megfelelő őrleményt képes előállítani, így emeli még magasabb szintre az alapanyag minőségét. Ráadásul még telepíteni sem kell, hiszen az ezüst és az onyx színekben kapható eszköz alján tapadós felület garantálja azt, hogy használat közben se mozduljon el.

Ez is érdekelhet:

eszköz | kávédaráló | kávéfőző | weber eg-1 | eg-1

FOLYTASD EZZEL

A hangzás tudománya: érkezik a Dyson légtisztítós, aktív zajszűréssel ellátott hi-fi fejhallgatója

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram