A Gerbeaud június 13–14-én zongoraszóval és pezsgővel árasztja el a megújult budapesti Vörösmarty teret.
A szervezők készülnek a legendás Gerbeaud fagylalttal, amelyhez helyben készítik a mandulás tölcsért, a süteményeiket 690 forinttól, a péksüteményeiket 330 forinttól kínálják, de lesznek levesek, szendvicsek és saláták is Tóth Ágnes executive séf prezentálásában. A kávékedvelőknek jó hír, hogy Hámori Tibor személyében új head barista csatlakozott hozzájuk, aki hazánk egyik legjobb szakemberének számít.
A hétvégi zsúron Pikács István bárzongoristával lehet közösen énekelni és zongorázni, amit édes meglepetéssel jutalmaznak. Az ingyenesen látogatható, gyerek- és kutyabarát esemény szombaton és vasárnap 9-től 18 óráig tart, Pikács István zongora sessionje mindkét nap 14:30-kor kezdődik és 18 órakor ér véget.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Déber Gábor)
sütemény | vörösmarty tér | fagylalt | program | petit | budapest
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!