Close
Gisele Bündchen koronázza meg a Burberry nyári kollekcióját

Gisele Bündchen koronázza meg a Burberry nyári kollekcióját

A gyönyörű Gisele Bündchen lett az arca a Burberry 2022-es TB Summer Monogram kollekciójának. A Ricardo Tischi és Peter Saville brit művészeti igazgató által tervezett ruhákat hagyományosan a világ legismertebb modelljei mutatják be.

Az évről évre érkező kollekció eddig minden egyes alkalommal fergeteges sikert aratott, nem csoda, hogy igazi világsztárokat igazol a divatház a kampányokhoz.

A nyári kollekcióhoz korábban Kendall Jennert, Gigi Hadidot és Naomi Campbellt is megnyerték.

A Gisele Bündchennel készült fotók igazán különlegesek, hiszen

a modell egy évtizeddel ezelőtti divatfotói is megjelennek rajta.

A tízéves kiadatlan képek tökéletesen találkoznak a Suzanne Koller által tervezett kollekció darabjaival, hogy a múltat és a jelent ötvözze az ikonikus márka logója alatt.

Gisele Bündchen a kampányfotózás során nagyon jól érezte magát. A szupermodell a közel egy évtizedes múltra visszatekintő képei mellett is időtlennek és szabadnak tűnik a kollekció legújabb darabjaiban.

A férfi és női kollekcióban gabardin kabátok, selyemkeverék bomberek, selyemruhák, pamut ingek, fürdőruhák és napszemüvegek is megtalálhatók.

(Forrás: Haute Living, fotók: Burberry)

gisele bündchen | szupermodell | Burberry

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram