Close
A Burberry új, látványos pop-up üzlete mellett nem lehet elsétálni

A Burberry új, látványos pop-up üzlete mellett nem lehet elsétálni

Dél-Koreában, Jeju-szigetén húzott fel a Burberry egy egészen különleges pop-up üzletet, amely teljes egészében tükörborítást kapott, így a környező hegyek minden négyzetcentiméterén visszaköszönnek.

A Jeju-szigeten, a Halla-hegység lábánál kialakított pop-up üzlet rétegelt lemezből, fából és fényvisszaverő polikarbonát tüköranyagból készült, így szimbolizálja a márka kortárs identitását, a modernségét és a természethez való szoros viszonyát is.

Az építmény hullámzó homlokzatában egyszerre jelenik meg az ég, a látványos domborzat, miközben tükröződő felületeinek köszönhetően eggyé tud válni a természeti környezetével.

Az üzletbe belépve a felsőruházati cikkek, így a pulóverek, kabátok mellett három digitális művész – Maotik, Cao Yuxi és Jiayu Liu – alkotásai is megcsodálhatók.

A vásárlók az épület tetején lévő kilátóra is felsétálhatnak egy külső lépcsőn keresztül, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Sanbang-hegyre és a környező tengerekre.

Az épület közvetlen közelében lévő kis épületben kávézót alakítottak ki, amelynek enteriőrjében visszaköszönnek a Burberry bézs tónusai és szarvasmintás szövetei is.

A pop-up üzlet 2021. december 12-ig tart nyitva.

(Forrás: Dezeen, fotók: Burberry)

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom