Close
A Burberry új, látványos pop-up üzlete mellett nem lehet elsétálni

A Burberry új, látványos pop-up üzlete mellett nem lehet elsétálni

Dél-Koreában, Jeju-szigetén húzott fel a Burberry egy egészen különleges pop-up üzletet, amely teljes egészében tükörborítást kapott, így a környező hegyek minden négyzetcentiméterén visszaköszönnek.

A Jeju-szigeten, a Halla-hegység lábánál kialakított pop-up üzlet rétegelt lemezből, fából és fényvisszaverő polikarbonát tüköranyagból készült, így szimbolizálja a márka kortárs identitását, a modernségét és a természethez való szoros viszonyát is.

Az építmény hullámzó homlokzatában egyszerre jelenik meg az ég, a látványos domborzat, miközben tükröződő felületeinek köszönhetően eggyé tud válni a természeti környezetével.

Az üzletbe belépve a felsőruházati cikkek, így a pulóverek, kabátok mellett három digitális művész – Maotik, Cao Yuxi és Jiayu Liu – alkotásai is megcsodálhatók.

A vásárlók az épület tetején lévő kilátóra is felsétálhatnak egy külső lépcsőn keresztül, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Sanbang-hegyre és a környező tengerekre.

Az épület közvetlen közelében lévő kis épületben kávézót alakítottak ki, amelynek enteriőrjében visszaköszönnek a Burberry bézs tónusai és szarvasmintás szövetei is.

A pop-up üzlet 2021. december 12-ig tart nyitva.

(Forrás: Dezeen, fotók: Burberry)

divat | ruhabolt | pop-up store | pop-up üzlet | Burberry

FOLYTASD EZZEL

Tizenkét év után újra megnyílik Ázsia legnagyobb vasútállomása

Úszó „szigetvárost” épít az óceánszint emelkedése miatt a kedvelt luxusnyaralóhely

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom