Close
A Burberry új, látványos pop-up üzlete mellett nem lehet elsétálni

A Burberry új, látványos pop-up üzlete mellett nem lehet elsétálni

Dél-Koreában, Jeju-szigetén húzott fel a Burberry egy egészen különleges pop-up üzletet, amely teljes egészében tükörborítást kapott, így a környező hegyek minden négyzetcentiméterén visszaköszönnek.

A Jeju-szigeten, a Halla-hegység lábánál kialakított pop-up üzlet rétegelt lemezből, fából és fényvisszaverő polikarbonát tüköranyagból készült, így szimbolizálja a márka kortárs identitását, a modernségét és a természethez való szoros viszonyát is.

Az építmény hullámzó homlokzatában egyszerre jelenik meg az ég, a látványos domborzat, miközben tükröződő felületeinek köszönhetően eggyé tud válni a természeti környezetével.

Az üzletbe belépve a felsőruházati cikkek, így a pulóverek, kabátok mellett három digitális művész – Maotik, Cao Yuxi és Jiayu Liu – alkotásai is megcsodálhatók.

A vásárlók az épület tetején lévő kilátóra is felsétálhatnak egy külső lépcsőn keresztül, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Sanbang-hegyre és a környező tengerekre.

Az épület közvetlen közelében lévő kis épületben kávézót alakítottak ki, amelynek enteriőrjében visszaköszönnek a Burberry bézs tónusai és szarvasmintás szövetei is.

A pop-up üzlet 2021. december 12-ig tart nyitva.

(Forrás: Dezeen, fotók: Burberry)

pop-up store | ruhabolt | divat | pop-up üzlet | üzlet

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram