Close
Görögország változtatott, új karanténszabály vonatkozik a turistákra

Görögország változtatott, új karanténszabály vonatkozik a turistákra

Miközben egyre több ország szigorít válaszul az omikron alvariánsainak terjedésére, Görögország éppen ellenkező előjellel változtatott a karanténszabályokon.

Úgy döntöttek, hogy most már nem kell izolációba vonulniuk azoknak a turistáknak, akik ott tartózkodásuk alatt fertőződtek meg, és ezzel párhuzamosan a szállodákban is megszűnnek a karanténszobák. Ugyanakkor aki akar, az továbbra is elszigetelődhet, de ez már nem lesz kötelező.

A fertőzött turisták utazhatnak a kompokon, repülőkön és egyéb közlekedési eszközökön

azzal a feltétellel, hogy egész idő alatt FFP2 vagy KN95 maszkot viselnek – amit várhatóan hivatalosan is mindenkinek javasolni fognak majd a nyilvános beltéri helyszíneken.

Kíváncsi vagy, hogy kerül egy ezer négyzetméteres lábnyom egy görög szigetre? És arra, hogy hová kell menni a legszebb görög naplementéért?

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Getty Images, Unsplash)

görögország | turisták | karantén | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Ezeken a reptereken könnyen sztrájkba futhatunk a következő hetekben

Lekapcsoltak egy rollerest a rendőrök, egészen elképesztő sebességgel száguldott a város közepén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom