Close
A legszebb görög naplementéért Szantorini új Sky Dome-jáig kell menni

A legszebb görög naplementéért Szantorini új Sky Dome-jáig kell menni

Szantorini világhírnevét homokos strandjainak, kék kupolás épületeinek és változatos színekben pompázó naplementéjének köszönheti, amely mindennap hatalmas tömeget vonz. Nem csoda, hiszen valóban minden egyes alkonyat ünnep a szem számára.

Mindehhez a szépséghez a szállodák is megpróbálják hozzátenni a saját szolgáltatásaikat.

A sziget egyik legújabb turisztikai attrakciója, a Santorini Sky új szintre emeli a romantikus naplemente fogalmát.

A Sky Dome-ot Szantorini legmagasabb pontján állították fel, így a vendégek gyönyörködhetnek a szigetre nyíló kilátásban, élvezhetik a naplementét, de akár csillagokra is vadászhatnak úgy, hogy közben kényelmesen pihenhetnek, és védve vannak az esti hűvösebb szellőtől is.

A háromszáz méteres tengerszint feletti magasságban fekvő Sky Dome bluetooth hangszóróival és a vendégek telefonjairól vezérelhető ledes lámpáival fokozza a hangulatot. A romantikus estét pedig az Agaze étterem háromfogásos vacsorája teheti teljessé.

A Sky Dome azokban bárki számára lefoglalható két órás periódusokra, így akár egyész nap, akár csak a naplemente idejére is birtokba vehető, de várhatóan sokan fogják igénybe venni az új létesítményt születésnapokra, fotózásokra is.

 

Eközben nagyon látványos liftet építenek New Yorkban a Vanderbilt építési vállalat legújabb felhőkarcolójára, Chicagóban pedig alapos ráncfelvarrást kapott a Willis Towerben található népszerű látványosság, melynek minden szempontból legizgalmasabb pontja a 103 emelet magasan lévő The Ledge kilátóterasz, ahol a tériszonyt csak lexikonokból ismerők egy edzett üvegből készült kiszögellésén állva csodálhatják meg a várost.

(Fotók: Travel and Leisure, Gabriel Goldberg)

szantorini | görögország | sky dome | utazás | naplemente

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram