Close
A legszebb görög naplementéért Szantorini új Sky Dome-jáig kell menni

A legszebb görög naplementéért Szantorini új Sky Dome-jáig kell menni

Szantorini világhírnevét homokos strandjainak, kék kupolás épületeinek és változatos színekben pompázó naplementéjének köszönheti, amely mindennap hatalmas tömeget vonz. Nem csoda, hiszen valóban minden egyes alkonyat ünnep a szem számára.

Mindehhez a szépséghez a szállodák is megpróbálják hozzátenni a saját szolgáltatásaikat.

A sziget egyik legújabb turisztikai attrakciója, a Santorini Sky új szintre emeli a romantikus naplemente fogalmát.

A Sky Dome-ot Szantorini legmagasabb pontján állították fel, így a vendégek gyönyörködhetnek a szigetre nyíló kilátásban, élvezhetik a naplementét, de akár csillagokra is vadászhatnak úgy, hogy közben kényelmesen pihenhetnek, és védve vannak az esti hűvösebb szellőtől is.

A háromszáz méteres tengerszint feletti magasságban fekvő Sky Dome bluetooth hangszóróival és a vendégek telefonjairól vezérelhető ledes lámpáival fokozza a hangulatot. A romantikus estét pedig az Agaze étterem háromfogásos vacsorája teheti teljessé.

A Sky Dome azokban bárki számára lefoglalható két órás periódusokra, így akár egyész nap, akár csak a naplemente idejére is birtokba vehető, de várhatóan sokan fogják igénybe venni az új létesítményt születésnapokra, fotózásokra is.

 

Eközben nagyon látványos liftet építenek New Yorkban a Vanderbilt építési vállalat legújabb felhőkarcolójára, Chicagóban pedig alapos ráncfelvarrást kapott a Willis Towerben található népszerű látványosság, melynek minden szempontból legizgalmasabb pontja a 103 emelet magasan lévő The Ledge kilátóterasz, ahol a tériszonyt csak lexikonokból ismerők egy edzett üvegből készült kiszögellésén állva csodálhatják meg a várost.

(Fotók: Travel and Leisure, Gabriel Goldberg)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom