Close
A legszebb görög naplementéért Szantorini új Sky Dome-jáig kell menni

A legszebb görög naplementéért Szantorini új Sky Dome-jáig kell menni

Szantorini világhírnevét homokos strandjainak, kék kupolás épületeinek és változatos színekben pompázó naplementéjének köszönheti, amely mindennap hatalmas tömeget vonz. Nem csoda, hiszen valóban minden egyes alkonyat ünnep a szem számára.

Mindehhez a szépséghez a szállodák is megpróbálják hozzátenni a saját szolgáltatásaikat.

A sziget egyik legújabb turisztikai attrakciója, a Santorini Sky új szintre emeli a romantikus naplemente fogalmát.

A Sky Dome-ot Szantorini legmagasabb pontján állították fel, így a vendégek gyönyörködhetnek a szigetre nyíló kilátásban, élvezhetik a naplementét, de akár csillagokra is vadászhatnak úgy, hogy közben kényelmesen pihenhetnek, és védve vannak az esti hűvösebb szellőtől is.

A háromszáz méteres tengerszint feletti magasságban fekvő Sky Dome bluetooth hangszóróival és a vendégek telefonjairól vezérelhető ledes lámpáival fokozza a hangulatot. A romantikus estét pedig az Agaze étterem háromfogásos vacsorája teheti teljessé.

A Sky Dome azokban bárki számára lefoglalható két órás periódusokra, így akár egyész nap, akár csak a naplemente idejére is birtokba vehető, de várhatóan sokan fogják igénybe venni az új létesítményt születésnapokra, fotózásokra is.

 

Eközben nagyon látványos liftet építenek New Yorkban a Vanderbilt építési vállalat legújabb felhőkarcolójára, Chicagóban pedig alapos ráncfelvarrást kapott a Willis Towerben található népszerű látványosság, melynek minden szempontból legizgalmasabb pontja a 103 emelet magasan lévő The Ledge kilátóterasz, ahol a tériszonyt csak lexikonokból ismerők egy edzett üvegből készült kiszögellésén állva csodálhatják meg a várost.

(Fotók: Travel and Leisure, Gabriel Goldberg)

FOLYTASD EZZEL
Szardínián már sem oltási igazolás, sem teszt, se semmi nem kell a belépéshez
Hamarosan az egyik legnagyobb olasz városba is utazhatunk Budapestről a Ryanairrel
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom