Close
Alighanem ez a sziklafalba vájt butikhotel a mezőny legjobbja most Szantorinin

Alighanem ez a sziklafalba vájt butikhotel a mezőny legjobbja most Szantorinin

A vulkanikus robbanás maradványaként vízzel teli kalderákból álló Szantorininél kevés vonzóbb célpont van Európában, nem véletlenül virágzik arrafelé a butikhotel-biznisz (is). Mutatunk hát egy sziklafalba vájt csodás villát onnan.

Hogy a szigeten újra kell gondolni a panorámát dicsérő jelzőket, talán már nem újdonság. A Villa Vora teraszáról elénk táruló kilátás kapcsán is kacérkodhatunk egy nyelvújító kurzus indításán, merthogy a butikhotel olyan környezetben fekszik, amin tényleg csak ámulni lehet.

Valószínűleg naplementekor kaphatjuk el a legszebb pillanatokat, amikor narancsszínben pompázik az ég alja, de még látni a görög építészeti hagyományokat követően hófehérre meszelt házakat, a közöttük kanyargó utcácskákat, a nem is annyira messzi távolban szunnyadó vulkánokat, és persze a csillogó Égei-tengert.

A hagyományos vonalat követő Villa Vora három különálló átmeneti otthont rejt, éjszakánként 645 euróért foglalózható. Ívelt mennyezet, ívelt ablakok és barlangszerű belső terek jellemzik, utóbbi kevésbé lehet meglepő, mivel a sziklából vájták ki a szobákat.

Odabent szürke, fekete, fehér és sötétbarna színekkel megfestett minimalista világot találunk, egyedi bútorokkal és kifinomultsággal, vagyis a villa tökéletes ötvözete a hagyománytiszteletnek és a modern előkelőségnek.

A komplexumot alkotó három villa közül a barlangi egyszintes, a másik kettő két-két szintet foglal el.

A butikhotel kiválóan felszerelt konyhával, tágas étkezővel, king size méretű ágyakkal, fekete márványkádas fürdővel és sziklafalba épített privát terasszal, valamint fejenként három hálószobával rendelkezik, és természetesen a végtelenített medence sem hiányozhat a repertoárjából, hogy mindent megadjon a hibátlan Szantorini-élményért.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Voravillas.com)

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom