Close
Alighanem ez a sziklafalba vájt butikhotel a mezőny legjobbja most Szantorinin

Alighanem ez a sziklafalba vájt butikhotel a mezőny legjobbja most Szantorinin

A vulkanikus robbanás maradványaként vízzel teli kalderákból álló Szantorininél kevés vonzóbb célpont van Európában, nem véletlenül virágzik arrafelé a butikhotel-biznisz (is). Mutatunk hát egy sziklafalba vájt csodás villát onnan.

Hogy a szigeten újra kell gondolni a panorámát dicsérő jelzőket, talán már nem újdonság. A Villa Vora teraszáról elénk táruló kilátás kapcsán is kacérkodhatunk egy nyelvújító kurzus indításán, merthogy a butikhotel olyan környezetben fekszik, amin tényleg csak ámulni lehet.

Valószínűleg naplementekor kaphatjuk el a legszebb pillanatokat, amikor narancsszínben pompázik az ég alja, de még látni a görög építészeti hagyományokat követően hófehérre meszelt házakat, a közöttük kanyargó utcácskákat, a nem is annyira messzi távolban szunnyadó vulkánokat, és persze a csillogó Égei-tengert.

A hagyományos vonalat követő Villa Vora három különálló átmeneti otthont rejt, éjszakánként 645 euróért foglalózható. Ívelt mennyezet, ívelt ablakok és barlangszerű belső terek jellemzik, utóbbi kevésbé lehet meglepő, mivel a sziklából vájták ki a szobákat.

Odabent szürke, fekete, fehér és sötétbarna színekkel megfestett minimalista világot találunk, egyedi bútorokkal és kifinomultsággal, vagyis a villa tökéletes ötvözete a hagyománytiszteletnek és a modern előkelőségnek.

A komplexumot alkotó három villa közül a barlangi egyszintes, a másik kettő két-két szintet foglal el.

A butikhotel kiválóan felszerelt konyhával, tágas étkezővel, king size méretű ágyakkal, fekete márványkádas fürdővel és sziklafalba épített privát terasszal, valamint fejenként három hálószobával rendelkezik, és természetesen a végtelenített medence sem hiányozhat a repertoárjából, hogy mindent megadjon a hibátlan Szantorini-élményért.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Voravillas.com)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom