Close
Ha ezek a szenzációs drónfotók sem csalogatnak ki a Pilisbe kirándulni, akkor semmi

Ha ezek a szenzációs drónfotók sem csalogatnak ki a Pilisbe kirándulni, akkor semmi

Tóth Gergely fotós a Pilis színes lombjai fölött készített néhány látványos felvételt.

A természetben biztosan az ősz számít a legszebb évszaknak. Nem csupán a hangulatos fényviszonyok és a semmihez sem hasonlítható színkavalkád miatt, hanem ilyenkor igazi erdőillatot is szívhatunk magunkba.

A Budapesthez közeli Pilis gyakorlatilag bármikor kitűnő választás egy kellemes kiránduláshoz.

Érthetően megihlette Tóth Gergely szabadúszó fotóst is, akit bemutattunk már a Roadsteren. A közelmúltban egy rövid utazás erejéig Izlandon járt, hogy úgy mutassa be a tűz és a jég szigetének földöntúli oldalát, ahogy keveseknek sikerült, most pedig a Pilisről készített hasonlóan szépséges felvételeket.

Gergely az elmúlt tizenhárom évben kereskedelmi DVD/Blu-ray/Blu-ray 3D authoringgal foglalkozott. Az authoring tevékenység a filmek fizikai kiadásának teljes körű feldolgozását, utómunkáját és tartalomfejlesztését jelenti. Dolgozott például Tarr Béla-filmeken, a Blade Runner 2049 (3D), az Aljas Nyolcas, a Kaliforniai Álom, a Liza, a rókatündér, és a Dargay Attila-gyűjtemény hazai kiadásain.

Egy ideje szabadúszóként fotózással, cinematográfiával és 360 fokos vizuális megjelenítéssel is foglalkozik, ahogy az nemrég életre hívott weblapjáról is kiderül. 

Tavaly közel húsz év budapesti élet után Piliscsabára költözött családjával. Akkor azt mondta, szabadidejében tervezi a Pilis részletesebb dokumentálását is,

mert szerencsére itthon is bőven akadnak helyek, amelyekre jó néha rácsodálkozni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tóth Gergely)

erdő | fotók | tórh gergely | természet | kirándulás

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram