Close
Ha ezek a szenzációs drónfotók sem csalogatnak ki a Pilisbe kirándulni, akkor semmi

Ha ezek a szenzációs drónfotók sem csalogatnak ki a Pilisbe kirándulni, akkor semmi

Tóth Gergely fotós a Pilis színes lombjai fölött készített néhány látványos felvételt.

A természetben biztosan az ősz számít a legszebb évszaknak. Nem csupán a hangulatos fényviszonyok és a semmihez sem hasonlítható színkavalkád miatt, hanem ilyenkor igazi erdőillatot is szívhatunk magunkba.

A Budapesthez közeli Pilis gyakorlatilag bármikor kitűnő választás egy kellemes kiránduláshoz.

Érthetően megihlette Tóth Gergely szabadúszó fotóst is, akit bemutattunk már a Roadsteren. A közelmúltban egy rövid utazás erejéig Izlandon járt, hogy úgy mutassa be a tűz és a jég szigetének földöntúli oldalát, ahogy keveseknek sikerült, most pedig a Pilisről készített hasonlóan szépséges felvételeket.

Gergely az elmúlt tizenhárom évben kereskedelmi DVD/Blu-ray/Blu-ray 3D authoringgal foglalkozott. Az authoring tevékenység a filmek fizikai kiadásának teljes körű feldolgozását, utómunkáját és tartalomfejlesztését jelenti. Dolgozott például Tarr Béla-filmeken, a Blade Runner 2049 (3D), az Aljas Nyolcas, a Kaliforniai Álom, a Liza, a rókatündér, és a Dargay Attila-gyűjtemény hazai kiadásain.

Egy ideje szabadúszóként fotózással, cinematográfiával és 360 fokos vizuális megjelenítéssel is foglalkozik, ahogy az nemrég életre hívott weblapjáról is kiderül. 

Tavaly közel húsz év budapesti élet után Piliscsabára költözött családjával. Akkor azt mondta, szabadidejében tervezi a Pilis részletesebb dokumentálását is,

mert szerencsére itthon is bőven akadnak helyek, amelyekre jó néha rácsodálkozni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tóth Gergely)

FOLYTASD EZZEL
Horvátország Covidteszttel segít a tőlük hazatérő turistáknak 
A járvány miatt csillagászati áron golfozhatnak a szingapúri milliárdosok
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom