Ez a térkép megmutatja, hogyan utazhatjuk keresztül-kasul Európát hálókocsis vonattal

A Back-on-Track.eu projekt célja, hogy segítse az utazókat abban, hogy megtalálják a legjobb csatlakozásokat ahhoz, hogy bejárják a kontinenst.

Tekintettel a luxusra, a kényelemre, a megfizethetőségre és a környezetbarát előnyökre, a hálókocsis vonatutak egyre népszerűbbek Európában. Idén pedig várhatóan egyre csak nőni fog azoknak a száma, akik szívesen felfedezik Európát sínpárokon robogva.

Ráadásul számos ország indít új útvonalakat, amelyek lenyűgöző tájakon haladnak majd keresztül.

Valójában ma már annyi éjszakai vonat indul, hogy nehéz nyomon követni őket, a Back-on-Track által megalkotott térkép azonban segít kiigazodni a keszekusza hálózaton.

A Back-on-Track térképén kizárólag a hálókocsis járatok szerepelnek,

az útvonalakhoz egyedi színeket rendeltek, az átszállási lehetőségeket pedig látványosan jelölték, így a végeredmény valóban közérthetőre és informatívra sikerült.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty)

hálókocsis | vonat | térkép

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom