Ilyen gyönyörűen volt látható a Hármashatár-hegyről is a Magas-Tátra

Az elmúlt napok szélviharai csodálatosan tiszta időt hoztak, ami még azt is lehetővé tette, hogy lencsevégre kapják a Magas-Tátrát a Hármashatár-hegyről.

Január 29-én videózta le Joós Balázs a Magas-Tátra látványos havas csúcsait a Budai-hegységből, egészen pontosan a Hármashatár-hegyről.

A mintegy kétszáz kilométerre fekvő vonulat látványát a kitisztult időjárásnak köszönhetjük.

Az elmúlt hetekben több, hasonlóképpen meglepő felvétel készült. Decemberben a Bükkből, a regéci várból fotózta le Ángyán Krisztián a Magas- és Alacsony-Tátrát, de Dobogókőről és Prédikálószékről is jól kivehetők voltak a 170-190 kilométerre elhelyezkedő havas hegycsúcsok.

Január első napjaiban pedig a Balatonról, Csobánc hegyéről látszódott szintén a kedvező időjárási körülmények miatt a 163 kilométerre eső Schneeberg 2076 méteres csúcsa, valamint kirajzolódtak a távolabbi, mintegy kétszáz kilométerre fekvő alpesi csúcsok is.

(Forrás és fotó: Index)

budai-hegység | tátra | hármashatár-hegy | utazás | alacsony-tátra

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom