Highlights of Hungary podcast – Három nő, őszintén, a vászon két oldaláról

És a Highlights of Hungaryról. A 2020-as év első podcast adásában adnak a női energiáknak Mádai Vivien műsorvezetővel, Törőcsik Franciska színművésszel és Varga Judit Csuti Emmy-díjra jelölt díszlet- és látványtervezővel, a Prop Club alapítójával.

Hármójukat a tévés-filmes szakmai közegen kívül az köti össze, hogy a Highlights of Hungary kurátori csapatának tagjai, de az adás végére kirajzolódik, a kapcsolódási felületek több területen is összeérnek, és kiderül, milyen az, amikor a színész színpadon kívül találkozik a díszlettervezővel, vagy amikor egy intenzív időszak után nem munkával telnek a hétköznapok.

Arról már korábban esett szó, hogy a Highlights of Hungary egy előremutató kezdeményezés, amely immáron hetedik éve gyűjti Magyarország olyan értékteremtő és inspiráló történeteit, melyek nagyobb reflektorfénybe helyezve kisebb közösségek vagy akár az egész társadalom számára pozitív hatással bírnak.

Törőcsik Franciska

Az idei szelekció január 10-én válik publikussá a Highlights of Hungary weboldalán, így hamarosan kiderül, hogy a kurátorok milyen projektekre, kezdeményezésekre szeretnék felhívni a figyelmet, illetve, hogy mi alapján választották ki jelöltjeiket az idei Highlights of Hungary válogatásban.

"Nehéz eltalálni azt, hogy mi az igazi Highlights, mi az, ami megkerülhetetlenül zseniális, amire egyszerűen fel kell hívni a figyelmet, mert kötelességünk társadalmi szempontból" – mondja Törőcsik Franciska.

A kilencedik adás kivételes személyiségei szuperül kitesznek egy jó társaságot, mindannyian más-más bázissal, de mégis hasonló szemlélettel, őszintén beszélnek karrierjükről, arról, hogyan alakítanak maguknak tudatosságot, és milyen szerepeket játszanak a munkában és a magánéletben. A többi kiderül a podcast-beszélgetésből!

A podcastet ide kattintva lehet meghallgatni, a kilencedik epizód errefelé található. A következő adás január 28-án jelenik meg.

Ez is érdekelhet:

Highlights of Hungary podcast – Budapest a városok ranglétráján

Hogyan élik meg a városlakók ezt a kimeríthetetlen tárházzal rendelkező helyet?

(Fotó: Pákonyi Bence)

beszélgetés | highlights of hungary | Mádai Vivien | törőcsik franciska | Varga Judit Csuti

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom