Close
Három újhullámos hot dog, amely versenybe száll a legjobb burgerekkel

Három újhullámos hot dog, amely versenybe száll a legjobb burgerekkel

Ahhoz, hogy tökéletes hot dogot készítsünk, nemcsak virslire és hot dog kiflire van szükség, a wow-hatáshoz ugyanis ütős ízkombinációk szükségesek. Három olyan változatot mutatunk, aminél keresve se lehetne jobbat találni.

Hozzávalók az alap hot doghoz:
• 6 virsli
• 6 hot dog kifli

1. változat: baconos-sajtos – 2 adaghoz
• 2 bacon megsütve
• 50 g cheddar sajt lereszelve
• 1 kis hagyma (szeletelve)
• 1 evőkanál napraforgóolaj

2. változat: csípős-chorizós – 2 adaghoz
• 6 vékony szelet chorizo kolbász kissé lesütve
• 50 g jalapeno paprika
• 50 g chili cheddar sajt lereszelve

3. változat: Savanyú káposztás-füstölt sajtos – 2 adaghoz
• 4 evőkanálnyi savanyú káposzta
• 50 g füstölt sajt vékonyra szeletelve
• 2 evőkanál mustár

Elkészítésük:

  1. Egy serpenyőbe öntjük az olajat, és lepirítjuk a hagymát. Ugyanígy járunk el a baconnel és a szeletelt chorizóval is.
  2. Készítsük elő a további feltéteket, közben pedig főzzük meg a virsliket!
  3. Vágjuk be a hotdog-kifliket, mindegyikbe tegyünk egy-egy virslit, és a töltelék-kombinációkkal turbózzuk fel! Ízlésünk szerint különböző szószokkal és frissen aprított zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk!

Ha valami egészen másra vágynál, van egy fantasztikus dél-koreai ramenreceptünk, és akadnak pazar quiche-variációink is!

vacsora | gyorsétel | recept | gasztronómia | ebéd

FOLYTASD EZZEL

Bajban vannak a bortermelők, mert nem isznak eleget a fiatalok

Egyszerű trükkök, amivel több fehérjét vihetsz be a szervezetedbe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram