Három újhullámos hot dog, amely versenybe száll a legjobb burgerekkel

Ahhoz, hogy tökéletes hot dogot készítsünk, nemcsak virslire és hot dog kiflire van szükség, a wow-hatáshoz ugyanis ütős ízkombinációk szükségesek. Három olyan változatot mutatunk, aminél keresve se lehetne jobbat találni.

Hozzávalók az alap hot doghoz:
• 6 virsli
• 6 hot dog kifli

1. változat: baconos-sajtos – 2 adaghoz
• 2 bacon megsütve
• 50 g cheddar sajt lereszelve
• 1 kis hagyma (szeletelve)
• 1 evőkanál napraforgóolaj

2. változat: csípős-chorizós – 2 adaghoz
• 6 vékony szelet chorizo kolbász kissé lesütve
• 50 g jalapeno paprika
• 50 g chili cheddar sajt lereszelve

3. változat: Savanyú káposztás-füstölt sajtos – 2 adaghoz
• 4 evőkanálnyi savanyú káposzta
• 50 g füstölt sajt vékonyra szeletelve
• 2 evőkanál mustár

Elkészítésük:

  1. Egy serpenyőbe öntjük az olajat, és lepirítjuk a hagymát. Ugyanígy járunk el a baconnel és a szeletelt chorizóval is.
  2. Készítsük elő a további feltéteket, közben pedig főzzük meg a virsliket!
  3. Vágjuk be a hotdog-kifliket, mindegyikbe tegyünk egy-egy virslit, és a töltelék-kombinációkkal turbózzuk fel! Ízlésünk szerint különböző szószokkal és frissen aprított zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk!

Ha valami egészen másra vágynál, van egy fantasztikus dél-koreai ramenreceptünk, és akadnak pazar quiche-variációink is!

recept | ebéd | hot dog | gasztronómia | vacsora

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom