Három zseniális hely, ahonnan a teljes karácsonyi menüt megrendelhetjük

Karácsonykor sokan örömmel sütnek-főznek a konyhában, többen azonban inkább a pihenésre, a készülődésre koncentrálnak. Szerencsére a főváros legszuperebb éttermei is évről évre úgy döntenek, teljes menüvel segítenek, hogy az ünnep még felhőtlenebb legyen. Összegyűjtöttünk három helyet, ahonnan többfogásos ételsort is beszerezhetünk.

Pastrami

A Pastramitól tényleg mindent beszerezhetünk, amire csak szükségünk lehet a karácsonyi vacsorához.

Isteni kocsonya, különleges borókás vadpörkölt, hortobágyi húsos palacsinta, töltött káposzta és kacsasült is várja, hogy megrendeljük, de olyan kuriózumokat is megkóstolhatunk, mint a kacsamáj mousse vagy a tűzdelt vadsült. Kínálatukban aranygaluska és zserbó is megtalálható, melyekkel valóban teljes lehet az ünnepi menü.

Four Seasons Hotel Budapest – Kollázs

Öt-hét fős családi menüt ajánl Budapest egyik legszebb szállodájának étterme, a Kollázs a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben. A kínálatban a négy-öt kilogrammos tökéletesre sült pulyka mellett sült liba és kacsa is megtalálható, desszertként pedig almás-körtés, illetve sütőtökös pitét és lúdlábtortát is választhatunk.

A csomag ára 69 500 forint, és a rendeléseket az átvétel előtt hetvenkét órával szükséges leadni. Az ajánlat egészen január elsejéig él, így nemcsak karácsonyi, de szilveszteri vacsorához is ideális választás lehet.

Mandragóra

Különleges karácsonyi ételek vagy tradicionális családi receptek alapján készülő ünnepi fogásokból válogatta össze menüsorát a Mandragóra. Sipos András séf akasztói szikiponty halászlével, malackocsonyával, töltött káposztával és pecsenyekacsával készül, míg cukrászmesterük diós és mákos bejglit, gyümölcskenyeret, flódnit és zserbót is süt.

Az ételeket viszont december 20-ig mindenképpen meg kell rendelni, hogy december 23-án személyesen is át lehessen venni azokat a II. kerületi étteremben.

Ez is érdekelhet:
22 hely, ahonnan rendelhetsz magadnak a karantén alatt

Itt a nagy éttermi rendelős körkép!

(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)

menü | vacsora | ünnep | rendelés | házhoz szállítás | teljes

FOLYTASD EZZEL

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Aki szeret utazni, az semmiképp se hagyja ki ezt az eseményt!
Hirdetés