Close
Sörrajongó vagy? Akkor ez a te álommunkád mesés fizetésért

Sörrajongó vagy? Akkor ez a te álommunkád mesés fizetésért

A Harvest Hosts meghirdette a sörkedvelők álommunkáját: egy szerencsés két éven keresztül beutazhatja egy lakókocsival az Egyesült Államokat, közben pedig a legjobb sörfőzdéket keresheti fel és a legfantasztikusabb italokat kóstolhatja meg.

Két év, egy lakóautó, több száz sörfőzde –ez vár arra a pályázóra, aki a Harvest Hosts álommunkáját megnyeri. Az “AleBlazer” névre hallgató pozícióra jelentkező feladata az, hogy meglátogassa a Harvest Host

több mint ötszáz sör- és szeszfőzdéjét és ezekből Észak-Amerika sörútját állítsa össze.

A feladathoz a szerencsés győztes kap egy lakóautót és egy életre szóló Harvest Hosts tagságot is. Persze a költségeket is fedezik: ötven dolláros, azaz

körülbelül húszezer forintos napidíjat kínálnak az AleBlazer-nek,

a szeszfőzdékben az italokhoz ingyen fér hozzá és a lakhatásra sem lesz gondja.

A nyertes feladata a sörfőzdék felkeresésén túl az is, hogy

blogot írjon a helyszínekről, dokumentálja az utazását a közösségi médiában és hasznos információkkal lássa el a jövőbeli utazókat.

Az egyetlen követelmény az, hogy a jelentkező rendelkezzen érvényes jogosítvánnyal az Egyesült Államokban és természetesen 21 évesnél idősebbek pályázhatnak csak a pozícióra.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Harvest Hosts)

lakóautó | lakókocsi | sörgyár | álommunka | sörfőzde

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram