Close
Napfényes álommunkát kínálnak az utazás szerelmeseinek

Napfényes álommunkát kínálnak az utazás szerelmeseinek

A Club Med all inclusive családi utazásokat szervező cég fenntarthatósági koordinátort keres egy évre, a Dominikai Köztársaságban található Punta Canába.

A munkatársnak az lesz a feladata, hogy végiglátogasson nyolc Club Med üdülőhelyet Mexikóban, a Karib-térségben és Kanadában, és különböző, környezetbarát gyakorlatokat vezessen be, például az élelmiszerhulladék-kezelésére, felügyelje az őshonos fajok védelmét szolgáló környezetvédelmi partnerségeket, emellett részt vegyen a strandtakarításban és a teknősök szabadon engedésében.

Fel kell térképeznie emellett az üdülőhelyeket a Green Globe kritériumrendszere alapján, hogy cselekvési tervet készítsen az éves auditra, és ehhez tréningeket is kell terveznie a személyzetnek.

Mindezért cserébe

a Club Med többek között egy trópusi irodát ajánl korlátlan utazási lehetőséggel és huszonöt szárazföldi, vízi és levegőbeli élménnyel,

például vitorlázással, kajakozással és gourmet konyhával.

Jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet a ClubMedJobs portálon, aki pedig ki akar tűnni a tömegből, annak azt ajánlják, hogy készítsen magáról egy egyperces videót, amelyben elmondja, miért ő a tökéletes jelölt a munkára, majd ossza meg ezt az Instagramon a Club Meddel az #ultimategreenjob hashtag kíséretében. A munkáról és a jelentkezésről további részletek itt olvashatók.

A Club Medtől korábban megtudtuk, hogy hol a legjobb digitális nomádként élni, és azt is, hogy melyek a világ legexkluzívabb vonatútjai.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Unsplash)

Dominikai Köztáraság | Club Med | fenntarthatóság | álommunka | Punta Cana

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom