Close
Napfényes álommunkát kínálnak az utazás szerelmeseinek

Napfényes álommunkát kínálnak az utazás szerelmeseinek

A Club Med all inclusive családi utazásokat szervező cég fenntarthatósági koordinátort keres egy évre, a Dominikai Köztársaságban található Punta Canába.

A munkatársnak az lesz a feladata, hogy végiglátogasson nyolc Club Med üdülőhelyet Mexikóban, a Karib-térségben és Kanadában, és különböző, környezetbarát gyakorlatokat vezessen be, például az élelmiszerhulladék-kezelésére, felügyelje az őshonos fajok védelmét szolgáló környezetvédelmi partnerségeket, emellett részt vegyen a strandtakarításban és a teknősök szabadon engedésében.

Fel kell térképeznie emellett az üdülőhelyeket a Green Globe kritériumrendszere alapján, hogy cselekvési tervet készítsen az éves auditra, és ehhez tréningeket is kell terveznie a személyzetnek.

Mindezért cserébe

a Club Med többek között egy trópusi irodát ajánl korlátlan utazási lehetőséggel és huszonöt szárazföldi, vízi és levegőbeli élménnyel,

például vitorlázással, kajakozással és gourmet konyhával.

Jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet a ClubMedJobs portálon, aki pedig ki akar tűnni a tömegből, annak azt ajánlják, hogy készítsen magáról egy egyperces videót, amelyben elmondja, miért ő a tökéletes jelölt a munkára, majd ossza meg ezt az Instagramon a Club Meddel az #ultimategreenjob hashtag kíséretében. A munkáról és a jelentkezésről további részletek itt olvashatók.

A Club Medtől korábban megtudtuk, hogy hol a legjobb digitális nomádként élni, és azt is, hogy melyek a világ legexkluzívabb vonatútjai.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Unsplash)

Club Med | álommunka | fenntarthatóság | Dominikai Köztáraság | Punta Cana

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram