Close
Ennél a videónál nincs jobb bizonyíték Hawaii vulkán istennőjének létezésére

Ennél a videónál nincs jobb bizonyíték Hawaii vulkán istennőjének létezésére

A Hawaii-szigetek az aktív vulkánoknak köszönhetően folyamatosan változik, a tűzhányók istennője, Pele is igen gyakran látogatja a szigetvilágot.

Legutóbb Hawaii területét a Kilauea vulkán kitörése formálta, hogy aztán izzó lávafolyamával borítsa be a vidék jelentős részét.

A Light Owl videója erre a kissé félelmetes, ám kétségkívül varázslatos szigetre csábít bennünket, hogy bemutassa Hawaii lenyűgöző tájainak és a természet páratlan erejét. A látványos felvételeket polinéz dobzene kíséri, megidézve Pele istennő szellemét, hogy végigvezessen az északi part látványos völgyein, átrepüljünk a felhők felett a Mauna Kea csúcsán és meghökkenjünk a Kilauea tüzétől.

(Nyitókép: Getty)

video | hawaii | vulkán

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom