Close
A te utazásodat is érinthetik ezek a húsvét környéki járattörlések

A te utazásodat is érinthetik ezek a húsvét környéki járattörlések

A British Airways több mint háromszáz Heathrow-ról induló és oda érkező járatot töröl a tavaszi szünet idején.

A Heathrow biztonsági személyzete tíz napos sztrájkot jelentett be március 31. péntek és április 9. vasárnap között, ezért a reptér arra kérte a légitársaságokat, hogy korlátozzák a jegyértékesítést, így próbálva csökkenteni az utasok számát.

A British Airways, mint a leginkább érintett légitársaság a járatainak öt százalékát törli a húsvéti szünetben, ami naponta 16 rövid távú oda-vissza járatot jelent.

Az érintett ügyfelek jegyét 24 órán belüli alternatív járatokra foglalják át, vagy visszatérítik az árát.

A biztonsági ellenőrzéseket a Heathrow vészhelyzeti személyzete végzi majd, emellett utastájékoztató önkénteseket is bevetnek, de így is hosszú sorokra számítanak, mivel a húsvét az év egyik legforgalmasabb időszaka.

A reptér ugyanakkor azt tanácsolja az utasoknak, hogy mielőtt elindulnak, ellenőrizzék, hogy nem törölték-e a járatukat.

A húsvéti szünetben a britek közül is többen indulnak külföldre vakációzni, de ennek a nem mindenki örül.

(Forrás: Express, képek: Getty Images, Unsplash) 

British Airways | járattörlés | heathrow | járattörlések

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram