Close
Ennél jobb hűsítő program nem lesz a nyárra: kabrió buszos városnézés koktélokkal

Ennél jobb hűsítő program nem lesz a nyárra: kabrió buszos városnézés koktélokkal

H.E.L.G.A.-val immáron nem csak tematikus budapesti városnézésre mehetünk, hanem a Balaton-felvidékre is elvisz a Hendrick’s Gin kabrió busza.

Merthogy ő nem egy svéd idegenvezető, hanem a Hendrick’s Elragadó és Lenyűgöző Guruló Alkalmatossága. H.E.L.G.A. június 6–16. között két helyszínen, négy témában, összesen huszonnégy egyedülálló városnéző túrára viszi a résztvevőket, akik egy jéghideg gin&tonik mellett szokatlan történeteket hallgathatnak majd a túravezetőktől.

H.E.L.G.A. idén többféle városnéző túrát kínál: a standard utakon a Hosszúlépés guide-jai gondoskodnak az idegenvezetésről, míg a prémium utakon hírességekkel, szakértőkkel (Ott Anna, a Hadik Kávéház művészeti vezetője; Tomcsányi Dóri divattervező; Szauer Judit, a Balatoni Gasztrotérkép alapítója és Törőcsik Franciska színésznő) lehet megismerkedni.

A guruló ginbár fedélzetén többek közöttt kiderül, hogyan próbált meg elcsábítani egy szobrot Ady Endre, ki tervezte Zita királyné koronázási ruháját, ki volt a “Pest rózsájaként” ismert luxuskurtizán, és hány felhasználási módja van a tihanyi levendulának.

A fővárosi túrákat a Hosszúlépés dolgozta ki. Ezek három téma köré épülnek: híres művészek és közéleti személyiségek szerelmi bonyodalmait, Budapest egykori és kortárs divatvilágát, valamint a 19–20. század titkos klubjait és bordélyházait mutatják be.

A Tihanyból induló, szombati túrák pedig a gasztroforradalom előretörését és legnépszerűbb helyeit fedezik fel a Balaton északi partján.

Uborka négy keréken?

A túra leglátványosabb elemét, az egyedülálló koktélpulttal felszerelt H.E.L.G.A.-t idén egy hatalmas, guruló uborkának öltöztették.

A fedélzetén utazókat a különleges utak mellett egy egyedi fotósarok, a Hendrick’s Krónikák nevezetű városnéző kiadvány, valamint kedvezményes áron (990 Ft) kapható Hendrick’s koktélok várják.

H.E.L.G.A. menetrendje:

Csütörtök: június 6. és 13 (Hírességek szerelmei Budapesten)  
18:00, 19:30, 21:00

Péntek: június 7. és 14. (Budapest fashion világa régen és ma)
18:00, 19:30, 21:00

Szombat: június 8. és 15. (Gasztroforradalom a Balaton-felvidéken)
11:00, 14:00, 16:00

Vasárnap: június 9. és 16. (Titkos klubok és bordélyházak Budapesten)
16:00, 18:00, 20:00.

Jegyek ide kattintva kaphatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Cser Dániel)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom