Close
Ennél jobb hűsítő program nem lesz a nyárra: kabrió buszos városnézés koktélokkal

Ennél jobb hűsítő program nem lesz a nyárra: kabrió buszos városnézés koktélokkal

H.E.L.G.A.-val immáron nem csak tematikus budapesti városnézésre mehetünk, hanem a Balaton-felvidékre is elvisz a Hendrick’s Gin kabrió busza.

Merthogy ő nem egy svéd idegenvezető, hanem a Hendrick’s Elragadó és Lenyűgöző Guruló Alkalmatossága. H.E.L.G.A. június 6–16. között két helyszínen, négy témában, összesen huszonnégy egyedülálló városnéző túrára viszi a résztvevőket, akik egy jéghideg gin&tonik mellett szokatlan történeteket hallgathatnak majd a túravezetőktől.

H.E.L.G.A. idén többféle városnéző túrát kínál: a standard utakon a Hosszúlépés guide-jai gondoskodnak az idegenvezetésről, míg a prémium utakon hírességekkel, szakértőkkel (Ott Anna, a Hadik Kávéház művészeti vezetője; Tomcsányi Dóri divattervező; Szauer Judit, a Balatoni Gasztrotérkép alapítója és Törőcsik Franciska színésznő) lehet megismerkedni.

A guruló ginbár fedélzetén többek közöttt kiderül, hogyan próbált meg elcsábítani egy szobrot Ady Endre, ki tervezte Zita királyné koronázási ruháját, ki volt a “Pest rózsájaként” ismert luxuskurtizán, és hány felhasználási módja van a tihanyi levendulának.

A fővárosi túrákat a Hosszúlépés dolgozta ki. Ezek három téma köré épülnek: híres művészek és közéleti személyiségek szerelmi bonyodalmait, Budapest egykori és kortárs divatvilágát, valamint a 19–20. század titkos klubjait és bordélyházait mutatják be.

A Tihanyból induló, szombati túrák pedig a gasztroforradalom előretörését és legnépszerűbb helyeit fedezik fel a Balaton északi partján.

Uborka négy keréken?

A túra leglátványosabb elemét, az egyedülálló koktélpulttal felszerelt H.E.L.G.A.-t idén egy hatalmas, guruló uborkának öltöztették.

A fedélzetén utazókat a különleges utak mellett egy egyedi fotósarok, a Hendrick’s Krónikák nevezetű városnéző kiadvány, valamint kedvezményes áron (990 Ft) kapható Hendrick’s koktélok várják.

H.E.L.G.A. menetrendje:

Csütörtök: június 6. és 13 (Hírességek szerelmei Budapesten)  
18:00, 19:30, 21:00

Péntek: június 7. és 14. (Budapest fashion világa régen és ma)
18:00, 19:30, 21:00

Szombat: június 8. és 15. (Gasztroforradalom a Balaton-felvidéken)
11:00, 14:00, 16:00

Vasárnap: június 9. és 16. (Titkos klubok és bordélyházak Budapesten)
16:00, 18:00, 20:00.

Jegyek ide kattintva kaphatóak.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Cser Dániel)

Close