Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Halloween és a Hókusz Pókusz 2 című film premierjének alkalmából különleges szállás került az Airbnb-re.

Két vendég mindösze 31 dollárért (13380 forintért) töltheti el október 20-ának éjszakáját a film hátborzongatóan hangulatos házikójában, a massachusettsi Salemben, nyikorgó padlódeszkák és bagolyvér, valamint fűszernövényekkel teli tégelyek között.

A vendégek fellapozhatják a Sanderson nővérek varázskönyvét, és felfedezhetik Salem egyéb kísérteties látványosságait. Persze, az élmény nem lenne teljes a Hocus Pocus 2 levetítése nélkül, amelynek premierje szeptember 30-án volt a Disney+-on.

A vendégeket a helyszíni portás vezeti körbe, aki segít az étkezés megszervezésében is, és mivel a házban eredetileg nincsen fürdőszoba, hozzáadtak egy modern melléképületet, amely néhány lépésnyire található.

Az élménnyel párhuzamosan az Airbnb a történelmi város következő nemzedékének támogatására adományt küld a Boys & Girls Club of Greater Salem nevű civil szervezetnek.

A vendégeknek az utazást maguknak kell megszervezniük, mint az oldalon írják, autóval, repülővel vagy seprűn.

Foglalni október 12-én este 7 órától lehet.

Ha itthon vennénk fel a halloweenfonalat, ez a három sütemény a segítségünkre lehet, de ezek között a tematikus éttermek között is találunk olyat, ahol minden a rémségekről szól. Ha viszont Magyarországon indulnánk útnak ebben az időszakban, akkor nem árt sietnünk a szállásfoglalással.

(Forrás: Matador Network, képek: Airbnb)

hókusz pókusz 2 | halloween | salem

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom