Close
Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Halloween és a Hókusz Pókusz 2 című film premierjének alkalmából különleges szállás került az Airbnb-re.

Két vendég mindösze 31 dollárért (13380 forintért) töltheti el október 20-ának éjszakáját a film hátborzongatóan hangulatos házikójában, a massachusettsi Salemben, nyikorgó padlódeszkák és bagolyvér, valamint fűszernövényekkel teli tégelyek között.

A vendégek fellapozhatják a Sanderson nővérek varázskönyvét, és felfedezhetik Salem egyéb kísérteties látványosságait. Persze, az élmény nem lenne teljes a Hocus Pocus 2 levetítése nélkül, amelynek premierje szeptember 30-án volt a Disney+-on.

A vendégeket a helyszíni portás vezeti körbe, aki segít az étkezés megszervezésében is, és mivel a házban eredetileg nincsen fürdőszoba, hozzáadtak egy modern melléképületet, amely néhány lépésnyire található.

Az élménnyel párhuzamosan az Airbnb a történelmi város következő nemzedékének támogatására adományt küld a Boys & Girls Club of Greater Salem nevű civil szervezetnek.

A vendégeknek az utazást maguknak kell megszervezniük, mint az oldalon írják, autóval, repülővel vagy seprűn.

Foglalni október 12-én este 7 órától lehet.

Ha itthon vennénk fel a halloweenfonalat, ez a három sütemény a segítségünkre lehet, de ezek között a tematikus éttermek között is találunk olyat, ahol minden a rémségekről szól. Ha viszont Magyarországon indulnánk útnak ebben az időszakban, akkor nem árt sietnünk a szállásfoglalással.

(Forrás: Matador Network, képek: Airbnb)

halloween | hókusz pókusz 2 | salem

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram