Close
Három lenyűgöző tematikus étterem, ahová azonnal indulnánk

Három lenyűgöző tematikus étterem, ahová azonnal indulnánk

Ahogy egyre távolabb kerülünk a nyártól és mind jobban bezárkózik Európa, úgy vetjük bele magunkat a post-covid utazásaink megszervezésébe. Van, aki a hegyekbe, van, aki a tengerpartra vágyik, és van olyan is, aki a világ legjobb vagy legkülönlegesebb éttermeit veszi célba. Ez utóbbiaknak kedvezünk most összeállításunkkal.

Ithaa étterem

A Maldív-szigetek egyikén található Ithaa étterem tizenhat méterrel az óceán alatt rejtőzik, hogy páratlan kilátást nyújtson a víz élővilágára.

Mindehhez pedig a fine dining ételek legjava párosul, így aztán az oda látogató limitált számú vendég biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagodik.

Kész szerencse, hogy messze van a nyár, hiszen az asztalfoglalás nem egyik óráról a másikra megy.

Ha a Maldív-szigetek a következő úti célunk a pandémia utáni első nagy utazásra, már most jelezzük foglalási igényünket!

Jekyll és Hyde Club

A New York-i Jekyll és Hyde Clubban az év háromszázhatvanöt napján Halloween van. A horror témájú étterem és bár több film kultikus jeleneteiből merítette díszletét, a sejtelmes félhomály pedig csak emelni tud a rettegés fokán.

Az étterem azonban nemcsak enteriőrjéről híres, hanem arról is, hogy a filmek rémes szereplői tízpercenként váltják egymást a vendégterekben, és gyakran szórakoznak azzal, hogy halálra rémisztik a gyanútlan turistákat.

Tree Pod

A thaiföldi Soneva Kiri turistaparadicsomban húsz méter magasan, a fák lombkoronája alatt alakítottak ki nem mindennapi boxokat, ahol a vendégek elé pazar kilátás tárul az esőre, a végtelen vizekre, a változatos színekben lemenő napra.

A hely szezonálisan tart nyitva és korlátozott számú vendéget vár, ezért szabad időpont függvényében érdemes a Tree Pod köré felfűzni a teljes nyaralást.

Ez is érdekelhet:

thaiföld | new york | tematikus | horror | maldív-szigetek

FOLYTASD EZZEL

Az év gasztrotrendje: fermentálás, ami még az egészségnek is jót tesz

Ez a három ital segít elaludni és sokat javíthat az alvásod minőségén is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram