Három lenyűgöző tematikus étterem, ahová azonnal indulnánk

Ahogy egyre távolabb kerülünk a nyártól és mind jobban bezárkózik Európa, úgy vetjük bele magunkat a post-covid utazásaink megszervezésébe. Van, aki a hegyekbe, van, aki a tengerpartra vágyik, és van olyan is, aki a világ legjobb vagy legkülönlegesebb éttermeit veszi célba. Ez utóbbiaknak kedvezünk most összeállításunkkal.

Ithaa étterem

A Maldív-szigetek egyikén található Ithaa étterem tizenhat méterrel az óceán alatt rejtőzik, hogy páratlan kilátást nyújtson a víz élővilágára.

Mindehhez pedig a fine dining ételek legjava párosul, így aztán az oda látogató limitált számú vendég biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagodik.

Kész szerencse, hogy messze van a nyár, hiszen az asztalfoglalás nem egyik óráról a másikra megy.

Ha a Maldív-szigetek a következő úti célunk a pandémia utáni első nagy utazásra, már most jelezzük foglalási igényünket!

Jekyll és Hyde Club

A New York-i Jekyll és Hyde Clubban az év háromszázhatvanöt napján Halloween van. A horror témájú étterem és bár több film kultikus jeleneteiből merítette díszletét, a sejtelmes félhomály pedig csak emelni tud a rettegés fokán.

Az étterem azonban nemcsak enteriőrjéről híres, hanem arról is, hogy a filmek rémes szereplői tízpercenként váltják egymást a vendégterekben, és gyakran szórakoznak azzal, hogy halálra rémisztik a gyanútlan turistákat.

Tree Pod

A thaiföldi Soneva Kiri turistaparadicsomban húsz méter magasan, a fák lombkoronája alatt alakítottak ki nem mindennapi boxokat, ahol a vendégek elé pazar kilátás tárul az esőre, a végtelen vizekre, a változatos színekben lemenő napra.

 

A hely szezonálisan tart nyitva és korlátozott számú vendéget vár, ezért szabad időpont függvényében érdemes a Tree Pod köré felfűzni a teljes nyaralást.

Ez is érdekelhet:

Három kihagyhatatlan étterem a Magas-Tátrában

A klasszikus káposztás-húsos tészta is új dimenzióba kerül.

tematika | maldív-szigetek | tematikus | thaiföld | horror | new york

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés