Ritkán beszélünk a norvég divatról, most itt egy üzlet, ami miatt érdemes

A Snøhetta stúdió nem csupán fizikai valójában húz fel üzleteket, hanem online platformokon is vállal arculattervezést. Az egyik legismertebb norvég divatmárka, a férfi és női ruházatban egyaránt utazó Holzweiler mindkét szolgáltatást igénybe vette.

Az eredmény egy visszafogottabb színekkel dekorált bemutatóterem lett, amely holisztikus élményben részesíti a betérőt.

Az együttműködés elég jól megkülönböztethető Holzweiler-világot teremtett, melyben az ügyfelek több dimenzióban fedezhetik fel a kínálatot.

Könnyed, egyszerű és esztétikus – talán ezekkel a szavakkal lehet a legjobban jellemezni az itt-ott merészebb grafikai elemekkel megrajzolt világos üzlet hangulatát.

A showroomban betonpadló, hatalmas tükrök, tölgyfa- és márványasztalok fogadják a vásárlót, aki négyzetes, rácsos és hullámos dizájnelemek között nézelődhet, miután átjutott a papírfallal határolt átjárón – mindezeket azért álmodták meg így, hogy a márka kézműves mivoltára reflektáljanak.

A leginkább bézs árnyalatú üzlet a város szélén, Lysaker Brygge kikötőben található, és szándékosan rugalmasra tervezték, hogy alkalmazkodjon a Holzweiler változó stílusú kollekcióihoz.

A koncepciót illetően egy modern gyárat próbáltak megidézni, amely a rideg ipari hangulattal egyetemben az otthon melegét is biztosítja. Elnézve a képeket, utóbbira mindenképp rámondhatjuk, hogy sikerült.

A bemutatóterem mellett egy dizájnstúdió is helyet kapott még az épületben.

Ez is érdekelhet:

A zuzmóképnél menőbb dizájnnal nehéz lesz előrukkolni

A hűvös északról származik, közvetlenül a lakásba hozza a természetet, remekül formálható, és mindenkit levesz a lábáról – ő a zuzmó. Bízhatjuk profikra vagy bíbelődhetünk vele magunk, egy biztos: a zuzmóval sokféleképpen feldobhatjuk a lakást.

(Fotók: Dezeen)

kollaboráció | üzlet | ipari | dizájn | Snøhetta

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom