Close
Ritkán beszélünk a norvég divatról, most itt egy üzlet, ami miatt érdemes

Ritkán beszélünk a norvég divatról, most itt egy üzlet, ami miatt érdemes

A Snøhetta stúdió nem csupán fizikai valójában húz fel üzleteket, hanem online platformokon is vállal arculattervezést. Az egyik legismertebb norvég divatmárka, a férfi és női ruházatban egyaránt utazó Holzweiler mindkét szolgáltatást igénybe vette.

Az eredmény egy visszafogottabb színekkel dekorált bemutatóterem lett, amely holisztikus élményben részesíti a betérőt.

Az együttműködés elég jól megkülönböztethető Holzweiler-világot teremtett, melyben az ügyfelek több dimenzióban fedezhetik fel a kínálatot.

Könnyed, egyszerű és esztétikus – talán ezekkel a szavakkal lehet a legjobban jellemezni az itt-ott merészebb grafikai elemekkel megrajzolt világos üzlet hangulatát.

A showroomban betonpadló, hatalmas tükrök, tölgyfa- és márványasztalok fogadják a vásárlót, aki négyzetes, rácsos és hullámos dizájnelemek között nézelődhet, miután átjutott a papírfallal határolt átjárón – mindezeket azért álmodták meg így, hogy a márka kézműves mivoltára reflektáljanak.

A leginkább bézs árnyalatú üzlet a város szélén, Lysaker Brygge kikötőben található, és szándékosan rugalmasra tervezték, hogy alkalmazkodjon a Holzweiler változó stílusú kollekcióihoz.

A koncepciót illetően egy modern gyárat próbáltak megidézni, amely a rideg ipari hangulattal egyetemben az otthon melegét is biztosítja. Elnézve a képeket, utóbbira mindenképp rámondhatjuk, hogy sikerült.

A bemutatóterem mellett egy dizájnstúdió is helyet kapott még az épületben.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Dezeen)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom