Close
Ide kell elutaznod, ha beköltöznél McCallisterékhez

Ide kell elutaznod, ha beköltöznél McCallisterékhez

A Graduate Evanston szálloda kimaxolta a karácsonyi készülődést. A Home Alone-rajongó tulajdonos élete vágya valósult meg akkor, amikor kialakították új lakosztályukat, amelyben valóban minden Kevinről szól.

Az illinoisi Evanston szálloda különleges lakosztályt alkotott meg a Reszkessetek, betörők! harmincadik évfordulójára – így kívánnak kedveskedni a film rajongóinak és azoknak, akik valamilyen különös ok miatt még nem látták a karácsony elengedhetetlen klasszikusát.

A King McCallister Experience szolgáltatáscsomag segítségével a vendégek felfedezhetik azokat az utcákat, ahol a film ikonikus jeleneteit forgatták, és újraélhetik a legemlékezetesebb pillanatokat is.

A kódot használó vendégek kapnak egy Polaroidot is, amelyet látogatásuk során használhatnak, így még inkább vissza tudnak repülni az időben.

A KEVIN kód használatával lefoglalható McCallisterék hálószobája, amelyben megtalálható egy műtarantellával felszerelt terrárium, a filmből ismert fürdőszoba és a legendás arcszesz tökéletes másolata, Kevin zöld fürdőköpenye, de kiállítottak néhány Little Nero’s Pizza-dobozt, VHS kazettákat, a család tagjainak bekeretezett fényképeit is.

Kevin kedvenc sajtos pizzáját a helyi Evanston pizzázótól szerzik be, a minibárban pedig a főszereplő által fogyasztott édességek és snackek találhatók. Az old school tévén a Reszkessetek, betörők!-ben megjelenő legendás filmek nézhetők meg, ha pedig mindez nem lenne elég, az elfáradt utazók a jól ismert baldachinos ágy piros lepedőjén hajthatják álomra a fejüket.

A Home Alone Room december 16-án nyílt meg, és a karácsonyt követően is a szálloda központi attrakciója marad. A szoba kiadásából származó bevétel tíz százalékát a helyi gyermekkórháznak ajánlják fel.

Ez is érdekelhet:

mccallister | reszkessetek betörők | usa | illnoius | home alone

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram