Close
Ide kell elutaznod, ha beköltöznél McCallisterékhez

Ide kell elutaznod, ha beköltöznél McCallisterékhez

A Graduate Evanston szálloda kimaxolta a karácsonyi készülődést. A Home Alone-rajongó tulajdonos élete vágya valósult meg akkor, amikor kialakították új lakosztályukat, amelyben valóban minden Kevinről szól.

Az illinoisi Evanston szálloda különleges lakosztályt alkotott meg a Reszkessetek, betörők! harmincadik évfordulójára – így kívánnak kedveskedni a film rajongóinak és azoknak, akik valamilyen különös ok miatt még nem látták a karácsony elengedhetetlen klasszikusát.

A King McCallister Experience szolgáltatáscsomag segítségével a vendégek felfedezhetik azokat az utcákat, ahol a film ikonikus jeleneteit forgatták, és újraélhetik a legemlékezetesebb pillanatokat is.

A kódot használó vendégek kapnak egy Polaroidot is, amelyet látogatásuk során használhatnak, így még inkább vissza tudnak repülni az időben.

A KEVIN kód használatával lefoglalható McCallisterék hálószobája, amelyben megtalálható egy műtarantellával felszerelt terrárium, a filmből ismert fürdőszoba és a legendás arcszesz tökéletes másolata, Kevin zöld fürdőköpenye, de kiállítottak néhány Little Nero’s Pizza-dobozt, VHS kazettákat, a család tagjainak bekeretezett fényképeit is.

Kevin kedvenc sajtos pizzáját a helyi Evanston pizzázótól szerzik be, a minibárban pedig a főszereplő által fogyasztott édességek és snackek találhatók. Az old school tévén a Reszkessetek, betörők!-ben megjelenő legendás filmek nézhetők meg, ha pedig mindez nem lenne elég, az elfáradt utazók a jól ismert baldachinos ágy piros lepedőjén hajthatják álomra a fejüket.

A Home Alone Room december 16-án nyílt meg, és a karácsonyt követően is a szálloda központi attrakciója marad. A szoba kiadásából származó bevétel tíz százalékát a helyi gyermekkórháznak ajánlják fel.

Ez is érdekelhet:

élmény | film | home alone | mccallister | reszkessetek betörők

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom