Close
Ezzel az egyszerű trükkel lesz mindig tökéletes a tükörtojás

Ezzel az egyszerű trükkel lesz mindig tökéletes a tükörtojás

A tükörtojás egy rendkívül egyszerű étel, elkészítése mégis gyakran kudarcos. Ezzel az egyszerű TikTok-trükkel azonban életed legfinomabb tojását készítheted el.

Egy TikTokker, Minnesodapop osztotta meg kisvideójában tojássütési technikáját. Az első lépésként olajat spriccel a serpenyőbe, ezután feltöri a tojást, beleteszi,

majd egy kevés vizet önt a tojás köré.

@minnesodapop My dad taught me how to make the BEST egg ever. #foryou #fyp #food #egg #sunnysideup #foodhacks #egghack ♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Gyorsan lefedi, majd hagyja, hogy a tojás a gőzben tökéletesre süljön és főjön egyszerre.

A végeredmény szép, puha tojásfehérje és tökéletesen folyós sárgája lesz.

Kipróbáltuk a trükköt és valóban működik. Egészen más íze lesz a tojásnak, sokkal lágyabb, krémesebb állagot kapunk, mintha klasszikus módon sütöttük volna.

Úgy tűnik, a TikTokon most minden a tojás körül forog. Egy új trend terjed szélsebesen: a Tiktokkerek több-kevesebb sikerrel, sebészi precizitással próbálják megpucolni a nyers tojást. Kipróbáltuk mi is és töredelmesen bevalljuk, a kihívás teljes kudarccal végződött.

(Forrás: Delish, fotó: Getty)

sütés | tükörtojás | trükk | konyhai

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ide érdemes elmenni a hétvégén igazán különleges indiai fogásokért

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram