Close
Így néz ki Cindy Crawford 34 milliárd forintos egykori malibui otthona

Így néz ki Cindy Crawford 34 milliárd forintos egykori malibui otthona

A kétszintes ház hatalmas területen fekszik, az ingatlanhoz teniszpálya, és wellness is tartozik, valamint privát út vezet egy közeli strandhoz.

99,5 millió dolláros, azaz 34 milliárd forintot is meghaladó összegért kínálják Cindy Crawford egykori malibui otthonát, mely jelenleg a legdrágább eladásra váró ingatlan Los Angelesben. A kétszintes luxusház három hektáros területen fekszik közvetlenül a malibui El Sol Beach szomszédságában.

A mediterrán stílusú ingatlan négy hálószobás, öt fürdőszobával, hatalmas terasszal, kültéri medencével rendelkezik, de kialakítottak benne egy edzőtermet és egy wellness-részleget is. Az óriási kertben kültéri medence mellett teniszpálya is található.

A villa enteriőrjében a hatalmas tolóajtóknak és ablakoknak köszönhetően a természetes fényé a főszerep. A központi helyiség egyesíti a nappalit, az étkezőt és a konyhát. A fő hálószobában kandalló is helyet kapott, valamint a hozzá tartozó fürdőszoba és gardrób is minden igényt kielégít.

A jelenlegi tulajdonosa 2018-ban vásárolta meg az ingatlant az egykori szupermodelltől és annak férjétől 45 millió dollárért, most pedig több mint a duplájáért adnának túl rajta. Úgy fogalmazott, a ház testközelbe hozza a természet és a vadon élő állatokat, hiszen az ablakból reggelente még delfineket is lehet látni.

Az ingatlantól délre madárrezervátum található, a közeli elszigetelt kis strandot pedig saját sétányon keresztül lehet elérni.

(Forrás: RobbReport, fotók: Adrian Anz)

eladó ház | luxusingatlan | ingatlan | luxusház | los angeles

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Napelemmel a fenntartható jövő felé – Itt az IKEA új lámpája

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram