Close
Ezt a csodás New York-i lakást nem tudja eladni Jennifer Lawrence

Ezt a csodás New York-i lakást nem tudja eladni Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas amerikai színésznő tavaly július óta árulja otthonát, egyelőre sikertelenül.

Pedig a Napos oldal című filmben nyújtott alakításáért 2012-ben Oscart kapott sztár jelentősen leszállította a manhattani penthouse árát. Eredetileg 15,45 millió dollárt kért érte, aztán csak 14,25-öt, mostanra pedig ebből az összegből is jócskán engedett, így már kereken tizenkét millióért megtörténhet a kulcsátadás.

Napjaink egyik legjobban fizetett színésznője azért adja el az Upper East Side-on található lakását, mert a forgatások miatt több időt tölt az Államok nyugati partján, Los Angelesben.

Lawrence 2016-ban 15,6 millió dollárért jutott hozzá a harmincemeletes The Laurel tetején berendezett, közel háromszáz négyzetméteres penthouse-hoz, amelyhez hatalmas terasz, szabadtéri konyha és tűzrakó is tartozik, illetve az elmaradhatatlan csodálatos kilátás a Hudson-folyóra. Három hálószobában, öt fördőszobában, egy játékszobában és egy szintén pazar panorámát nyújtó nappaliban lehet élvezni az ott tartózkodás perceit, az épület kényelmi szolgáltatásaihoz pedig concierge, edzőterem, uszoda, szauna és mozi is jár.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Compass Realty)

eladó | upper east side | jennifer lawrence | manhattan | penthouse

FOLYTASD EZZEL

Elképesztő környezetben fekszik Kevin Costner pazar és egyébként kiadó birtoka

Soha szebb nyaralót nem láttunk még CLT-panelből mint ez az új-zélandi kabin

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram