Close
Ezt a csodás New York-i lakást nem tudja eladni Jennifer Lawrence

Ezt a csodás New York-i lakást nem tudja eladni Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas amerikai színésznő tavaly július óta árulja otthonát, egyelőre sikertelenül.

Pedig a Napos oldal című filmben nyújtott alakításáért 2012-ben Oscart kapott sztár jelentősen leszállította a manhattani penthouse árát. Eredetileg 15,45 millió dollárt kért érte, aztán csak 14,25-öt, mostanra pedig ebből az összegből is jócskán engedett, így már kereken tizenkét millióért megtörténhet a kulcsátadás.

Napjaink egyik legjobban fizetett színésznője azért adja el az Upper East Side-on található lakását, mert a forgatások miatt több időt tölt az Államok nyugati partján, Los Angelesben.

Lawrence 2016-ban 15,6 millió dollárért jutott hozzá a harmincemeletes The Laurel tetején berendezett, közel háromszáz négyzetméteres penthouse-hoz, amelyhez hatalmas terasz, szabadtéri konyha és tűzrakó is tartozik, illetve az elmaradhatatlan csodálatos kilátás a Hudson-folyóra. Három hálószobában, öt fördőszobában, egy játékszobában és egy szintén pazar panorámát nyújtó nappaliban lehet élvezni az ott tartózkodás perceit, az épület kényelmi szolgáltatásaihoz pedig concierge, edzőterem, uszoda, szauna és mozi is jár.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Compass Realty)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom