Close
Már csak jövő nyárig kell kibírnunk, hogy az IKEA szettjével bulizhassunk

Már csak jövő nyárig kell kibírnunk, hogy az IKEA szettjével bulizhassunk

Alighanem az utolsó ötletek között ugrana be összeröffenteni a barátokat egy ikeás bulira hot doggal és svéd húsgolyókkal, de mostantól megkezdhetjük a gondolatmenet újratervezését, mert a svéd bútormárka a Teenage Engineeringgel kollaborálva partiszettet dob piacra!

A Frekvens névre keresztelt, három alapelemből álló csomag bulifényt árasztó lámpát, lemezjátszót, valamint hangfalat rejt. Nem az IKEA-ról lenne szó, ha nem összerakható elemekből álmodta volna meg ezt a pakkot, úgyhogy buli előtti ráhangolódásként máris remek program lehet a Bauhaus-inspirálta modulok egymásra, vagy egymás mellé illesztgetése.

A forradalmi ötlet az egyébként érett férfiakból álló Teenage Engineering vezetője, bizonyos Jesper Kouthoofd fejéből pattant ki, mivel szerinte a svédek amúgy is rengetegszer megfordulnak az IKEA-ban, hogy a bólés táltól a teamécsesig beszerezzék a házibuli kellékeit, akkor meg miért ne jöhetne ki a bútormágnás cég egy komplett szettel?

Szerencsére a javaslat bejött az IKEA fejeseinek.

– “Tudjuk, hogy a fiatalok számára kulcsfontosságú a spontaneitás. A Teenage Engineeringgel együtt szeretnénk felfedezni egy buli házhoz szállításának a lehetőségeit, és hogy mire van még szükség egy emlékezetes partihoz” – mondta Michael Nikolic, az IKEA Range & Supply kreatív vezetője.

A Frekvens 2019 nyarától vásárolható meg az IKEA-ban, a többi már a zenén, a kaján, az italokon és a társaságunkon múlik.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: IKEA)

lámpa | hangfal | design | buli | lemezjátszó

FOLYTASD EZZEL

A hangzás tudománya: érkezik a Dyson légtisztítós, aktív zajszűréssel ellátott hi-fi fejhallgatója

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram