Close
Még be sem mutatták, máris dizájndíjat kapott az IKEA új hangszórója

Még be sem mutatták, máris dizájndíjat kapott az IKEA új hangszórója

A svéd óriás és a világ egyik vezető hangtechnikai cége, a Sonos már régen bejelentette együttműködését, most pedig a közös munkának eredménye is lett. Íme a Symfonisk, amely egyszerre polc és hangfal.

Mivel az IKEA termékeire mindig is a funkcionalitás és a praktikum volt jellemző, nem is annyira meglepő, hogy egy hangszóróból is többet akarnak kihozni. Miért is elégednénk meg azzal, ha egy hangszóró csupán zenélni tud, amikor polcként is használhatnánk közben?

A Symfonisk tulajdonképpen egy hagyományos bluetooth-os hangszóró, amit azonban oldalra fektetve felfúrhatunk a falra, ezzel pedig egy polcot vagy akár egy kisebb éjjeliszekrényt is kiválthatunk vele.

Rápakolhatjuk az aktuális könyvet amit olvasunk, egy pohár vizet vagy a telefonunkat.

Részleteket még nem árultak el a Sonos-belsővel rendelkező hangszóróval kapcsolatban, hiszen hivatalosan csupán április kilencedikén mutatják majd be Milánóban. Ettől függetlenül a Red Dot dizájndíjat máris besöpörte a Symfonisk, ami a hírek szerint idén augusztusban kerülhet majd forgalomba.

Az IKEA egyébként pont egy évvel ezelőtt dobta piacra az első speakerét, jól láthatóan fontos számukra, hogy minőségi hangzással tölthessék meg otthonukat az emberek. Mint ahogyan a fenntarthatóságot is kiemelt jelentőségűként kezelik, ennek érdekében remek projekteket valósítanak meg.

Itt van például ez:

(Képek: IKEA)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom