Close
Elkeserítő, milyen a párizsi Szajna-part 2021-ben

Elkeserítő, milyen a párizsi Szajna-part 2021-ben

Ez a Szajna-part már nem az a Szajna-part.

Romantikus séták, napfényben ücsörgős baguette-ezések és sajtmajszolások, naplementében és lámpák esti fényénél ábrándozós folyóparti pillanatok: bizonyára nem csak nekünk ugranak be ilyen képek – akár filmekből, akár az emlékeinkből – a párizsi Szajna partjáról.

Ez a part most, 2021-ben, halvány emlékét sem őrzi mindezeknek.

A hatkor kezdődő kijárási tilalommal, a maszkokkal sétálókat már kora délután magnetofonnal feloszlató rendőrsorfallal hihetetlenül elkeserítően fest 2021-ben ez a gyönyörű folyópart Párizsban.

 

Nehéz megemészteni ezt a látványt, de ezt az egészet is, ami már egy éve mentálisan és lelkileg is elképesztően rossz. Van viszont egy-két biztató hír is, például egyeseknek már nem kell maszkot hordaniuk Amerikában, Hollandia is lassan visszakapja az életét, Japánban pedig újra gyönyörűen virágoznak a cseresznyefák.

(Forrás: Le Parisien, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom