Close
Így találják meg az emberek a boldogságot India legészakibb csücskében

Így találják meg az emberek a boldogságot India legészakibb csücskében

Az anyagi világ nem minden.

Miután 2018 tavaszán befejezte a katonai szolgálatát, Moran Moradi francia-izraeli filmrendező három hónapos körutazásra indult Ázsiában, melynek első állomása India volt. Már az egyik repülőúton szóba elegyedett egy Krishna baba nevű himalájai tanítóval, aki később nemcsak a jóga, hanem a spiritualitás és a harmonikus élet titkaiba is bevezette. De beszéljen helyettünk ő!

A jóga a nyugati világban is számos követőnek örvendhet, és különböző innovatív formáit is megtalálhatjuk a hátborzongatótól a szívmelengetőig. De vajon nem uralja túlságosan az anyagias szemlélet ezt az alapvetően spirituális irányzatot?

(Kép forrása: Unsplash)

utazó | Moran Moradi | video | jóga | boldogság

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Az ősi Skócia misztikus vidéke kel életre ebben a látványos kisfilmben

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom