Így találják meg az emberek a boldogságot India legészakibb csücskében

Az anyagi világ nem minden.

Miután 2018 tavaszán befejezte a katonai szolgálatát, Moran Moradi francia-izraeli filmrendező három hónapos körutazásra indult Ázsiában, melynek első állomása India volt. Már az egyik repülőúton szóba elegyedett egy Krishna baba nevű himalájai tanítóval, aki később nemcsak a jóga, hanem a spiritualitás és a harmonikus élet titkaiba is bevezette. De beszéljen helyettünk ő!

A jóga a nyugati világban is számos követőnek örvendhet, és különböző innovatív formáit is megtalálhatjuk a hátborzongatótól a szívmelengetőig. De vajon nem uralja túlságosan az anyagias szemlélet ezt az alapvetően spirituális irányzatot?

(Kép forrása: Unsplash)

india | boldogság | utazó | film | Moran Moradi

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom