Close
Ingyen osztogatják az európai vonatbérleteket, így lehet jelentkezni

Ingyen osztogatják az európai vonatbérleteket, így lehet jelentkezni

Idén március 15-én nyílik meg az ingyenes európai vonatbérletek újabb pályázati fordulója.

Az Európai Unió Erasmus+ programjában 35 300 ingyenes vonatjegyet osztanak szét a 18 éves fiatalok között, a magyaroknak várhatóan 750 bérlet jut majd.

Az idei első körben azok pályázhatnak, akik 2004. július 1. és 2005. június 30. között születtek, e két dátumot is beleértve.

A pályázatokat március 29-én 12 óráig kell beadni a program hivatalos weboldalán, ahol bővebb információk is olvashatók.

Már csak azért is érdemes pályázni, mert az Interrail-bérlettel Európa legszebb útvonalain lehet vonatozni, és csodálatos városokat fedezhetünk fel.

(Forrás: Turizmus.com, képek: Getty Images)

 

 

vonatbérlet | discoverEU | interrail | vonatjegy | ingyenes

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram