Ingyen osztogatják az európai vonatbérleteket, így lehet jelentkezni

Idén március 15-én nyílik meg az ingyenes európai vonatbérletek újabb pályázati fordulója.

Az Európai Unió Erasmus+ programjában 35 300 ingyenes vonatjegyet osztanak szét a 18 éves fiatalok között, a magyaroknak várhatóan 750 bérlet jut majd.

Az idei első körben azok pályázhatnak, akik 2004. július 1. és 2005. június 30. között születtek, e két dátumot is beleértve.

A pályázatokat március 29-én 12 óráig kell beadni a program hivatalos weboldalán, ahol bővebb információk is olvashatók.

Már csak azért is érdemes pályázni, mert az Interrail-bérlettel Európa legszebb útvonalain lehet vonatozni, és csodálatos városokat fedezhetünk fel.

(Forrás: Turizmus.com, képek: Getty Images)

 

 

vonatjegy | discoverEU | interrail | ingyenes | vonatbérlet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom