Close
Vízi tornától a jógán át a spártai edzésig – különböző sportokat tanulhatsz meg ingyen a fővárosban a nyáron

Vízi tornától a jógán át a spártai edzésig – különböző sportokat tanulhatsz meg ingyen a fővárosban a nyáron

Most már igazán semmi sem állhat a strandalak útjába.

Elindult az Aktív Budapest program, melynek keretében hetente más és más edzésen vehetünk részt díjmentesen a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) és a Fővárosi Önkormányzat szervezésében.

Az eseménysorozat gyökerei 2021-ig nyúlnak, amikor az Önkormányzat a részvételi költségvetési projektjének keretében olyan ötleteket várt a budapestiektől, amelyek megvalósítása jobbá tenné a városi életet. A program keretében érkezett igény az ingyenes sportolási lehetőségre.

A Margitszigeti Atlétikai Centrumban futó- illetve atlétikai edzéseket, strandröplabát, zumbát, tollaslabdát, jógát és különböző típusú aerobic és erősítő órákat tartanak, a MOM Sportban vízi tornára,

a Városligetben görkorcsolya-oktatásra lehet jelentkezni, a budai hegyekben pedig természetjárásra van lehetőség.

A Városligeti Csónakázótón SUP jógát is hirdettek, de a jelen állás szerint itt már minden óra megtelt. Az órákra a BSK weboldalán lehet regisztrálni, ahol a heti órarend is látható. Az aktuális hírekért érdemes követni a Városháza és az Aktív Budapest Facebook-oldalát is.

A szabadtéri sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a napokban adták át a Budapest-Balaton bicikliút első szakaszát, itt pedig a svédek zöld sportját ismerheted meg, amely már nálunk is hódít.

(Forrás: BSK, képek: Unsplash)

 

mozgás | jóga | futás | aerobic | sport

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom