Close
Ha szeretnél minél több mindent látni a kontinensen, akkor ez a limitált ajánlat neked szól

Ha szeretnél minél több mindent látni a kontinensen, akkor ez a limitált ajánlat neked szól

Különleges ajánlattal ünnepli a jubileumát az európai vonatbérlet.

Idén ötven éves az Interrail európai vonatbérlet, és ebből az alkalomból május 10-ig, vagyis keddig hatalmas akcióval várja az utazni vágyókat. Eddig az időpontig féláron lehet egy-, két- és háromhónapos, Európa harminchárom országában korlátlan vasúti utazást kínáló bérletek venni.

Segesvár, Románia

Ezek huszonhét éves korig egy hónapra 252 euróba (nagyjából 96 ezer forintba), két hónapra 274 euróba (mintegy 107 ezer forintba), három hónapra pedig 339 euróba (körülbelül 130 ezer forintba) kerülnek, míg a huszonnyolc év felettiek 335 (128 ezer forint), 366 (140 ezer forint) és 451 euróért (172 ezer forintért) válthatják meg a jegyeket.

Az utazást a vásárlás utáni tizenegy hónapon belül bármikor elkezdhetjük,

és a kezdődátumról sem kell előre döntenünk. A bérletet megválthatjuk mobilon, de továbbra is lehet kapni papíralapon is.

A nyártól fantasztikus hálókocsis vonatút köti össze  a legszebb európai városokat, ezeken a hajmeresztő utakon viszont biztosan nem alszik el, aki elég bátor ahhoz, hogy jegyet váltson.

(Forrás: TimeOut, képek: Unsplash)

interrail | vonat | Interrail-bérlet | vasút | Európa

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram