Close
Ha szeretnél minél több mindent látni a kontinensen, akkor ez a limitált ajánlat neked szól

Ha szeretnél minél több mindent látni a kontinensen, akkor ez a limitált ajánlat neked szól

Különleges ajánlattal ünnepli a jubileumát az európai vonatbérlet.

Idén ötven éves az Interrail európai vonatbérlet, és ebből az alkalomból május 10-ig, vagyis keddig hatalmas akcióval várja az utazni vágyókat. Eddig az időpontig féláron lehet egy-, két- és háromhónapos, Európa harminchárom országában korlátlan vasúti utazást kínáló bérletek venni.

Segesvár, Románia

Ezek huszonhét éves korig egy hónapra 252 euróba (nagyjából 96 ezer forintba), két hónapra 274 euróba (mintegy 107 ezer forintba), három hónapra pedig 339 euróba (körülbelül 130 ezer forintba) kerülnek, míg a huszonnyolc év felettiek 335 (128 ezer forint), 366 (140 ezer forint) és 451 euróért (172 ezer forintért) válthatják meg a jegyeket.

Az utazást a vásárlás utáni tizenegy hónapon belül bármikor elkezdhetjük,

és a kezdődátumról sem kell előre döntenünk. A bérletet megválthatjuk mobilon, de továbbra is lehet kapni papíralapon is.

A nyártól fantasztikus hálókocsis vonatút köti össze  a legszebb európai városokat, ezeken a hajmeresztő utakon viszont biztosan nem alszik el, aki elég bátor ahhoz, hogy jegyet váltson.

(Forrás: TimeOut, képek: Unsplash)

vasút | jubileum | vonat | látnivalók | interrail

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom