Close
Itt a lehetőség virtuálisan bejárni a világot – fizetésért

Itt a lehetőség virtuálisan bejárni a világot – fizetésért

Jobb híján képernyő előtti túraajánlatokkal tudtunk előállni az elmúlt hónapokban, hiszen a tavasz legszebb időszakában nem lehetett külföldre utazni. Maradtak hát a virtuális élmények a nemzeti parkoktól kezdve az operaházakig. Akit eddig nem hozott lázba a fotelből kattintós trip, most talán meggondolja magát, merthogy ezzel a virtuális világjárással akár pénzt is kereshet. 

Az Upgraded Points nevű utazási oldal kezdeményezéséről van szó, amely annyira ötletesnek és kreatívnak találta a Disney World vagy a Louvre digitális élménycsomagját, hogy indított egy projektet, aminek a lényege, hogy ezer dollárt fizet valakinek, aki végigkattint tíz virtuális barangolást, és megtalálja közülük a legjobbat. A pénzt egy jövőbeli utazáshoz lehet felhasználni.

“Olyasvalakit keresünk, aki segít meghatározni, melyik online túra képes a leginkább csillapítani az utazási lázat. Tíz virtuális útvonalat kell végigjárnia, mindegyikről részletes beszámolót készítenie, illetve kiválasztania a számára legvonzóbbat, ahová majd békeidőben el is utazhat. Ehhez járulunk hozzá ezer dollárral” – olvasható a társaság közleményében.

Az ideális jelentkező imád utazni, felfedezni, szenvedélyesen szereti a művészetet, odafigyel a részletekre, és egy hónapon belül teljesíti a tíz online túrát.

Jelentkezni a hónap végéig egy adatlap kitöltésével lehet, melyen azt kell elmagyarázni, miért is vagyunk tökéletesek erre a feladatra.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom