Close
Itt a lehetőség virtuálisan bejárni a világot – fizetésért

Itt a lehetőség virtuálisan bejárni a világot – fizetésért

Jobb híján képernyő előtti túraajánlatokkal tudtunk előállni az elmúlt hónapokban, hiszen a tavasz legszebb időszakában nem lehetett külföldre utazni. Maradtak hát a virtuális élmények a nemzeti parkoktól kezdve az operaházakig. Akit eddig nem hozott lázba a fotelből kattintós trip, most talán meggondolja magát, merthogy ezzel a virtuális világjárással akár pénzt is kereshet. 

Az Upgraded Points nevű utazási oldal kezdeményezéséről van szó, amely annyira ötletesnek és kreatívnak találta a Disney World vagy a Louvre digitális élménycsomagját, hogy indított egy projektet, aminek a lényege, hogy ezer dollárt fizet valakinek, aki végigkattint tíz virtuális barangolást, és megtalálja közülük a legjobbat. A pénzt egy jövőbeli utazáshoz lehet felhasználni.

“Olyasvalakit keresünk, aki segít meghatározni, melyik online túra képes a leginkább csillapítani az utazási lázat. Tíz virtuális útvonalat kell végigjárnia, mindegyikről részletes beszámolót készítenie, illetve kiválasztania a számára legvonzóbbat, ahová majd békeidőben el is utazhat. Ehhez járulunk hozzá ezer dollárral” – olvasható a társaság közleményében.

Az ideális jelentkező imád utazni, felfedezni, szenvedélyesen szereti a művészetet, odafigyel a részletekre, és egy hónapon belül teljesíti a tíz online túrát.

Jelentkezni a hónap végéig egy adatlap kitöltésével lehet, melyen azt kell elmagyarázni, miért is vagyunk tökéletesek erre a feladatra.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash)

világ körüli | túra | Virtuális | pénz | keresés

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram