Close
Itt nézheted élőben Andrea Bocelli karácsonyi koncertjét

Itt nézheted élőben Andrea Bocelli karácsonyi koncertjét

Az olasz sztártenor hisz a karácsonyban.

Hatalmas sikere volt tavasszal Andrea Bocelli üres milánói dómban adott húsvéti fellépésének. Az előadást két nap alatt 35 millióan nézték meg a YouTube-on. 

December 12-én jön a folytatás: a hatvankét esztendős operaénekes a pármai Teatro Regióban ad karácsonyi koncertet.

A 20 órakor kezdődő élő közvetítés az áprilisival ellentétben nem ingyenes lesz, az érdeklődők jegyvásárlást követően élvezhetik a Franco Dragone által rendezett előadást. Andrea Bocellit egy zenekar mellett számos vendég kíséri majd. A Believe in Christmas (Higgyünk a karácsonyban) című koncertet 360 fokos szögben rögzítik, hogy a néző úgy érezze, mintha ott lenne a színpadon.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: YouTube)

FOLYTASD EZZEL
Újra lehet élvezni a kecskeméti Cifrapalota Sisi-kiállítását
Készülj, februárban a finnek a nappalidba költöznek!
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom