Close
Itt nézheted élőben Andrea Bocelli karácsonyi koncertjét

Itt nézheted élőben Andrea Bocelli karácsonyi koncertjét

Az olasz sztártenor hisz a karácsonyban.

Hatalmas sikere volt tavasszal Andrea Bocelli üres milánói dómban adott húsvéti fellépésének. Az előadást két nap alatt 35 millióan nézték meg a YouTube-on. 

December 12-én jön a folytatás: a hatvankét esztendős operaénekes a pármai Teatro Regióban ad karácsonyi koncertet.

A 20 órakor kezdődő élő közvetítés az áprilisival ellentétben nem ingyenes lesz, az érdeklődők jegyvásárlást követően élvezhetik a Franco Dragone által rendezett előadást. Andrea Bocellit egy zenekar mellett számos vendég kíséri majd. A Believe in Christmas (Higgyünk a karácsonyban) című koncertet 360 fokos szögben rögzítik, hogy a néző úgy érezze, mintha ott lenne a színpadon.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: YouTube)

koncert | énelkes | sztártenor | Andrea Bocelli | karácsonyi

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram