Close
Egyetlen körutazás erejéig bárki James Bond bőrébe bújhat

Egyetlen körutazás erejéig bárki James Bond bőrébe bújhat

Úgy járhatjuk be Európát, mint a világ leghíresebb kémje.

A Black Tomato luxusutazási vállalat legújabb, öt európai helyszínt átfogó, James Bond-stílusú körútja pontosan azt kínálja, amire a rajongóknak szüksége van.

A The Assignment névre keresztelt élményeket az EON Productions-szal és annak filmes stábjával együttműködve fejlesztették ki. A körutazás érinti

az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Monacót, Olaszországot és Ausztriát is,

az egyéni igényeknek megfelelően pedig még arra is van lehetőség, hogy a szerencsés utazó Daniel Craig színész kaszkadőrével eddzen vagy éppen egy vintázs jacht fedélzetén fedezzék fel a Cote d’Azur-t.

A körutazás legalább öt napig tart, az árak pedig tizennyolcezer dollárba, vagyis nagyjából 6,2 millió forintba kerül.

Az exkluzív utazásra csupán hatvanan jelentkezhetnek, de borsos árakhoz olyan élmények társulnak, amiket garantáltan nem felejtenek el, míg élnek. Hajósüldözés a Temzén, forgatási helyszínek felfedezése, kaszkadőrbemutatók, gasztronómiai kuriózumok mellett még a Bollinger titkos párizsi birtokára is eljuthatnak.

Ez utóbbi azért különleges, mert a Bollinger-birtok nem szervez saját túrákat, a tematikus körutazáson azonban feltárulnak a pincészetek, és felfedezhetővé válnak a csodálatos szőlőültetvények. Az alkoholok iránt érdeklődők pedig részt vehetnek Angilában egy mesterkurzuson is, ahol elsajátíthatják az ikonikus James Bond-féle Martini elkészítésének minden csínját-bínját.

(Forrás: RobbReport, fotók: Getty)

kém | élményutazás | körutazás | élmény | 007

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram