Egyetlen videó, amiben tökéletesen találkozik a japán múlt a futurisztikus jelennel

Vincent Urban utazási videója a felkelő nap országát mutatja be lüktető zenével, gyors vágásokkal, hogy hűen tükrözze a folyamatosan mozgásban lévő japán városok nyüzsgő életét.

A kisfilm 2015-ös pillanatok és emlékek gyűjteménye, amely egy három hetes, Japánon átívelő vonatos utazás eredményeként született meg. Ez idő alatt gyakorlatilag keresztül utazott az alkotó az országon, megfordult számos turistalátványosságnál, felfedezte Tokiót, Oszakát, Hirosimát, Kiotót és számtalan csodálatos kis települést.

Urban megismerkedett a helyiek vendégszeretetével és barátságosságával, megtapasztalt egy olyan kultúrát, amely egészen különleges módon képes a gazdag hagyományt és a futurisztikus jelent egyensúlyba hozni.

A drónos felvételekkel, timelapse-videókkal tarkított kisfilm tökéletesen megragadja az emberek energiáját, a gazdag és színes kultúrát, közben pedig észrevétlenül is beleszeretünk Japánba.

japán | drónvideó | timelaps | útifilm | hirosima

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom