Close
Egyetlen videó, amiben tökéletesen találkozik a japán múlt a futurisztikus jelennel

Egyetlen videó, amiben tökéletesen találkozik a japán múlt a futurisztikus jelennel

Vincent Urban utazási videója a felkelő nap országát mutatja be lüktető zenével, gyors vágásokkal, hogy hűen tükrözze a folyamatosan mozgásban lévő japán városok nyüzsgő életét.

A kisfilm 2015-ös pillanatok és emlékek gyűjteménye, amely egy három hetes, Japánon átívelő vonatos utazás eredményeként született meg. Ez idő alatt gyakorlatilag keresztül utazott az alkotó az országon, megfordult számos turistalátványosságnál, felfedezte Tokiót, Oszakát, Hirosimát, Kiotót és számtalan csodálatos kis települést.

Urban megismerkedett a helyiek vendégszeretetével és barátságosságával, megtapasztalt egy olyan kultúrát, amely egészen különleges módon képes a gazdag hagyományt és a futurisztikus jelent egyensúlyba hozni.

A drónos felvételekkel, timelapse-videókkal tarkított kisfilm tökéletesen megragadja az emberek energiáját, a gazdag és színes kultúrát, közben pedig észrevétlenül is beleszeretünk Japánba.

video | drónvideó | japán | timelaps | hirosima

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom