Close
Egyetlen videó, amiben tökéletesen találkozik a japán múlt a futurisztikus jelennel

Egyetlen videó, amiben tökéletesen találkozik a japán múlt a futurisztikus jelennel

Vincent Urban utazási videója a felkelő nap országát mutatja be lüktető zenével, gyors vágásokkal, hogy hűen tükrözze a folyamatosan mozgásban lévő japán városok nyüzsgő életét.

A kisfilm 2015-ös pillanatok és emlékek gyűjteménye, amely egy három hetes, Japánon átívelő vonatos utazás eredményeként született meg. Ez idő alatt gyakorlatilag keresztül utazott az alkotó az országon, megfordult számos turistalátványosságnál, felfedezte Tokiót, Oszakát, Hirosimát, Kiotót és számtalan csodálatos kis települést.

Urban megismerkedett a helyiek vendégszeretetével és barátságosságával, megtapasztalt egy olyan kultúrát, amely egészen különleges módon képes a gazdag hagyományt és a futurisztikus jelent egyensúlyba hozni.

A drónos felvételekkel, timelapse-videókkal tarkított kisfilm tökéletesen megragadja az emberek energiáját, a gazdag és színes kultúrát, közben pedig észrevétlenül is beleszeretünk Japánba.

video | kiotó | oszaka | japán | tokió

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram