Titokzatos járat indul, amelyről nem lehet tudni, hogy hová megy

A Scandinavian Airlines nemrég jegyeket hirdetett a hűségprogramjában részt vevőknek, de az úti célt nem árulta el.

A kihirdetést követő percekben mintegy ezer ember regisztrált a rejtélyes járatra, amelyről annyit lehet tudni, hogy április 5-én indul Koppenhágából, és április 8-án ugyanide tér vissza. A másik ismert részlet, hogy a repülőút néhány órás lesz.

Az utasok pedig csak útközben tudják meg, hogy hová indultak. Szerencsére azonban, mielőtt eljön a nagy nap, a légitársaság ad némi fogódzót, hogy mégis milyen ruhákat érdemes csomagolni.

A jelentkezések beérkezése után a légitársaság kiválasztotta azokat a szerencséseket, akik felülhetnek a különjáratra. A kiválasztottaknak huszonnégy órájuk volt, hogy megerősítsék a helyüket, amihez 30 000 mérföldet kellett fizetniük, (ha nem volt ennyi pontjuk, vásárolhattak is). Ha valaki nem él a lehetőséggel, a légitársaság valaki mást választ ki helyette a várólistáról.

Tavaly a Wizz Air is meglepte az utasait egy titokzatos járattal.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

ismeretlen | úti cél | scandinavian airlines

FOLYTASD EZZEL

A sztratoszférából ugrottak ki az oroszok, elképesztő, hogy hol értek földet

Nem járnak a vonatok az ország egyik legnépszerűbb vonalán, erre számíthat az, aki hétvégén kirándulni menne a térségbe

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom