Close
Justin Bieber és a Vespa hihetetlen dobásra készül

Justin Bieber és a Vespa hihetetlen dobásra készül

Mi történik, ha a világ egyik legnépszerűbb előadója és az első számú robogógyártó összefog? Egy olyan stílusos Vespa születik meg belőle, amiért csak rajongani lehet.

– „Először valahol Európában, valószínűleg Londonban vagy Párizsban ültem Vespán. Csak arra emlékszem, hogy megláttam egyet és azt mondtam: szeretném kipróbálni. Nagyon jól éreztem magam, a szél száguldott a hajamon, ez volt a szabadság. Jó móka volt” – mondja a huszonnyolc éves énekes.

Hozzáteszi: imádja a Vespát és azt, hogy egy ilyen klasszikus márkával utazhat. Az együttműködéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, szereti kifejezni magát akár a művészettel, a zenével, a látványvilággal vagy az esztétikával, hiszen – ahogy fogalmaz, végső soron az alkotás és a tervezés célja mindig az, hogy a saját egyéniségünket is megmutassuk.

A Vespa új, fehér, monokróm stílusú motorjának, a Sprintnek minden eleme maga a stílusosság. A márka logója és a jármű karosszériájára rajzolt lángok is fehér tónust kaptak, de így is megtestesítik a kreatív lendületet, az élénkséget és az életerőt. A jármű üde, fiatalos geometriájához könnyű, mégis nagyfokú védelmet biztosító karosszéria, összetéveszthetetlen kormány, téglalap alakú fényszóró és egy okostelefonos összeköttetést is lehetővé tevő kijelző tartozik.

A JUSTIN BIEBER X VESPA klasszikus 50, 125 és 150 köbcentiméteres motorokkal kerül a piacra és április 18-ától lehet leadni majd rá az előfoglalásokat.

(Forrás: Haute Living, fotók: Vespa)

Vespa | justin bieber | motor | robogó

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram