Close
Justin Bieber és a Vespa hihetetlen dobásra készül

Justin Bieber és a Vespa hihetetlen dobásra készül

Mi történik, ha a világ egyik legnépszerűbb előadója és az első számú robogógyártó összefog? Egy olyan stílusos Vespa születik meg belőle, amiért csak rajongani lehet.

– „Először valahol Európában, valószínűleg Londonban vagy Párizsban ültem Vespán. Csak arra emlékszem, hogy megláttam egyet és azt mondtam: szeretném kipróbálni. Nagyon jól éreztem magam, a szél száguldott a hajamon, ez volt a szabadság. Jó móka volt” – mondja a huszonnyolc éves énekes.

Hozzáteszi: imádja a Vespát és azt, hogy egy ilyen klasszikus márkával utazhat. Az együttműködéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, szereti kifejezni magát akár a művészettel, a zenével, a látványvilággal vagy az esztétikával, hiszen – ahogy fogalmaz, végső soron az alkotás és a tervezés célja mindig az, hogy a saját egyéniségünket is megmutassuk.

A Vespa új, fehér, monokróm stílusú motorjának, a Sprintnek minden eleme maga a stílusosság. A márka logója és a jármű karosszériájára rajzolt lángok is fehér tónust kaptak, de így is megtestesítik a kreatív lendületet, az élénkséget és az életerőt. A jármű üde, fiatalos geometriájához könnyű, mégis nagyfokú védelmet biztosító karosszéria, összetéveszthetetlen kormány, téglalap alakú fényszóró és egy okostelefonos összeköttetést is lehetővé tevő kijelző tartozik.

A JUSTIN BIEBER X VESPA klasszikus 50, 125 és 150 köbcentiméteres motorokkal kerül a piacra és április 18-ától lehet leadni majd rá az előfoglalásokat.

(Forrás: Haute Living, fotók: Vespa)

FOLYTASD EZZEL
Nincs lehetetlen – a Porsche Exclusive Manufaktur minden kívánságot teljesít
Kalapács alá kerül a filmtörténelem leghíresebb autója
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom