Close
Elképesztő színekben pompázik Amerika kedvenc virágmezője

Elképesztő színekben pompázik Amerika kedvenc virágmezője

Egymás után készültek a fotók a derékig érő színtengerben, miután megnyitott az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb virágmezője. A kaliforniai Carlsbad Flower Fields a narancs, a rózsaszín, a sárga, a lila minden elépzelhető árnyalatában pompázva mágnesként vonzotta a látogatókat – teljesen érthetően.

A San Diegótól ötvenöt kilométerre, északra található mezőkön több mint hetvenmillió virágban lehet gyönyörködni. A látványos attrakció a lezárások miatt 2020 nagy részében nem volt elérhető, ám a kaliforniai járványhelyzet kedvező alakulása a napokban lehetővé tette a szigorítások enyhítését, így a csodaszép virágmező korlátozott számban fogadhatja a négy fal közül kirajzókat.

A Carlsbad Flower Fields a békeidőben megszokottnak megfelelően, a virágzáshoz idomulva időszakosan lesz nyitva – ezúttal május 9-ig.

A látogatók természetesen vásárolhatnak az igazgató szerint egyébként évről évre jobb minőségű színpompás csodákból.

Európában Hollandia egyik legismertebb látványossága idén az ismert okok miatt egy darabig még zárva tart, de a természeti szépségek nem maradnak közönség nélkül.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Egyre nyitottabb a világ egyik legnépszerűbb nagyvárosa
Így hódítja vissza a természet a világvégi szellemvárost
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom