Close
Elképesztő színekben pompázik Amerika kedvenc virágmezője

Elképesztő színekben pompázik Amerika kedvenc virágmezője

Egymás után készültek a fotók a derékig érő színtengerben, miután megnyitott az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb virágmezője. A kaliforniai Carlsbad Flower Fields a narancs, a rózsaszín, a sárga, a lila minden elépzelhető árnyalatában pompázva mágnesként vonzotta a látogatókat – teljesen érthetően.

A San Diegótól ötvenöt kilométerre, északra található mezőkön több mint hetvenmillió virágban lehet gyönyörködni. A látványos attrakció a lezárások miatt 2020 nagy részében nem volt elérhető, ám a kaliforniai járványhelyzet kedvező alakulása a napokban lehetővé tette a szigorítások enyhítését, így a csodaszép virágmező korlátozott számban fogadhatja a négy fal közül kirajzókat.

A Carlsbad Flower Fields a békeidőben megszokottnak megfelelően, a virágzáshoz idomulva időszakosan lesz nyitva – ezúttal május 9-ig.

A látogatók természetesen vásárolhatnak az igazgató szerint egyébként évről évre jobb minőségű színpompás csodákból.

Európában Hollandia egyik legismertebb látványossága idén az ismert okok miatt egy darabig még zárva tart, de a természeti szépségek nem maradnak közönség nélkül.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

virág | Carlsbad | kaliforniaúusa | remény | megnyitott

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram