Az egyik legvágyottabb török úti cél hamarosan még könnyebben elérhetővé válik

A régió repülőterén végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően az utaskapacitás több mint kétszeresére nőhet, így Kappadókia soha nem látott közelségbe kerülhet.

Kappadókia már most Törökország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, és hamarosan a régió csaknem megháromszorozhatja látogatói számát. Mindez a repülőterén végrehajtott nagyszabású fejlesztéseknek köszönhető.

Mint ismert, a munkálatok a Kayseri repülőtéren még 2020 novemberében kezdődtek. Abdulkadir Uraloğlu közlekedési és infrastrukturális miniszter nemrég pedig azt is jelentette be, hogy a vadonatúj terminálépület kivitelezése az utolsó szakaszához érkezett.

Ez a régió számára hatalmas jelentőséggel bír, hiszen a bővítésnek köszönhetően az utasokat jobb parkolási lehetőségek, kényelmesebb váróhelyiségek és megnövekedett számú repülőgépparkolók várják majd.

A miniszter nyilatkozata szerint a projekt nagymértékben növelni fogja az éves utaskapacitást is, ami 2,5 millióról hatmillióra emelkedhet a térségben.

Kappadókia híres lenyűgöző tájáról, melyet a torony és kúp formájú, lágy vulkáni kőzetek határoznak meg. A hőlégballonos túrák hihetetlenül népszerűek és jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a turisták a csodálatos kilátásban gyönyörködjenek.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty)

törökország | Kappadókia | reptér | repülőtér | fejlesztés

FOLYTASD EZZEL

Kedden és szerdán is sztrájkolni fognak a buszvezetők, a járatok majdnem fele nem fog közlekedni Pécsett

Járatkiesésekkel és árameléssel kell számolniuk azoknak, aki a népszerű fapadossal utaznának

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom