Close
Álommunka a láthatáron: koktélkóstolót keresnek az elegáns üdülőhelyre

Álommunka a láthatáron: koktélkóstolót keresnek az elegáns üdülőhelyre

Ha szívesen kóstolgatnál jobbnál jobb koktélokat teljes állásban, akkor olvass tovább!

Az említett munkához mindössze az angliai Bath-ban található Green Park Brasserie-ig kell menned,  amely profi koktéltanácsadót keres, aki segít bevezetni az étterem és jazzbár új nyári koktélmenüjét. A feladat nem túl bonyolult: koktélokat kell kortyolnod, hogy a bár csapatával együtt eldöntsd, mi működik és mi nem. Mindez magában foglalja a kollégákkal történő konzultációt, jegyzetelést és fejlesztési napló készítését.

Persze a legjobb esélyekkel akkor indulsz, ha hivatásos koktélszakértő vagy.

Az álláshirdetés szerint az ideális jelöltnek kifinomult paletta van a tarsolyában a tökéletes nyári italhoz, és megfelelő koktélivási tapasztalattal is rendelkezik.

A nyertes pályázó óránként tizenkét fontot (körülbelül ötezer forintot) keres majd, ami évi 28 ezer fontos (11 902 430 forintos, havi 991869 forintos) jövedelemnek felel meg, igaz, a munkaórák száma megegyezés tárgya.  Az állásra itt lehet jelentkezni.

Hamarosan érkezik Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvénye, amelyen izgalmas koktélokat és prémium párlatokat kóstolhatunk, de addig is hangolódásként itt megismerheted három nyári koktél izgalmas történetét.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images, Green Park Brasserie/Facebook)

állás | szakértő | munka | kóstoló | koktél

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Makacsabb az infláció a vártnál, érdekes megoldással állnának elő a britek

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram