Close
Költőpénzt ad egy csodás amerikai üdülőváros a látogatásért cserébe

Költőpénzt ad egy csodás amerikai üdülőváros a látogatásért cserébe

Egyre több amerikai városban várják vissza a turistákat, a coloradói Glenwood Springsben pedig még egy kis extra juttatást is kínálnak.

A Sziklás-hegység népszerű üdülővárosa – az állam további festői helyeihez hasonlóan – pazar hegyvidéki panorámájáról, forrásairól és trendi luxusszállodáiról nevezetes.

Ott élvezhető a Yampah, a világ legnagyobb természetes forrásvizű medencéje.

A helyi resort vezetősége azonban, úgy tűnik, azt gondolja, ez a csomag nem elég vonzó, ezért a pihenőhelyre érkező első ezer látogatót meglepi fejenként száz dollár költőpénzzel.

A korlátozott ideig élő promóció ezer kedvezményezettje a Glenwood Gold néven futó közösségi pénzből kap, amit aztán felhasználhat az akcióban részt vevő éttermekben, szállodákban, üzletekben, ajándékboltokban, néhány turista attrakcióknál és egyéb, hasonló helyeken.

Beváltható hegymászáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz vagy raftinghoz, lehet vele wellnessezni, de még egy körömszalonban is elfogadják.

A részvétel azért feltételekhez kötött: a vendégnek le kell foglalnia egy minimum két éjszakára szóló szállást Glenwood Springsben, a városba érkezésnek pedig vasárnap és csütörtök közé kell esnie, november 30-ával bezárólag.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

resort | utazás | glenwood springs | colorado | akció

FOLYTASD EZZEL

Ha Róma környékén jársz, ezt a gyönyörű helyet nem hagyhatod ki

Megnéznéd a Niagara-vízesést az Eiffel-torony tetejéről nyolcszáz forintért?

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom