Close
Költőpénzt ad egy csodás amerikai üdülőváros a látogatásért cserébe

Költőpénzt ad egy csodás amerikai üdülőváros a látogatásért cserébe

Egyre több amerikai városban várják vissza a turistákat, a coloradói Glenwood Springsben pedig még egy kis extra juttatást is kínálnak.

A Sziklás-hegység népszerű üdülővárosa – az állam további festői helyeihez hasonlóan – pazar hegyvidéki panorámájáról, forrásairól és trendi luxusszállodáiról nevezetes.

Ott élvezhető a Yampah, a világ legnagyobb természetes forrásvizű medencéje.

A helyi resort vezetősége azonban, úgy tűnik, azt gondolja, ez a csomag nem elég vonzó, ezért a pihenőhelyre érkező első ezer látogatót meglepi fejenként száz dollár költőpénzzel.

A korlátozott ideig élő promóció ezer kedvezményezettje a Glenwood Gold néven futó közösségi pénzből kap, amit aztán felhasználhat az akcióban részt vevő éttermekben, szállodákban, üzletekben, ajándékboltokban, néhány turista attrakcióknál és egyéb, hasonló helyeken.

Beváltható hegymászáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz vagy raftinghoz, lehet vele wellnessezni, de még egy körömszalonban is elfogadják.

A részvétel azért feltételekhez kötött: a vendégnek le kell foglalnia egy minimum két éjszakára szóló szállást Glenwood Springsben, a városba érkezésnek pedig vasárnap és csütörtök közé kell esnie, november 30-ával bezárólag.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom