Close
Költőpénzt ad egy csodás amerikai üdülőváros a látogatásért cserébe

Költőpénzt ad egy csodás amerikai üdülőváros a látogatásért cserébe

Egyre több amerikai városban várják vissza a turistákat, a coloradói Glenwood Springsben pedig még egy kis extra juttatást is kínálnak.

A Sziklás-hegység népszerű üdülővárosa – az állam további festői helyeihez hasonlóan – pazar hegyvidéki panorámájáról, forrásairól és trendi luxusszállodáiról nevezetes.

Ott élvezhető a Yampah, a világ legnagyobb természetes forrásvizű medencéje.

A helyi resort vezetősége azonban, úgy tűnik, azt gondolja, ez a csomag nem elég vonzó, ezért a pihenőhelyre érkező első ezer látogatót meglepi fejenként száz dollár költőpénzzel.

A korlátozott ideig élő promóció ezer kedvezményezettje a Glenwood Gold néven futó közösségi pénzből kap, amit aztán felhasználhat az akcióban részt vevő éttermekben, szállodákban, üzletekben, ajándékboltokban, néhány turista attrakcióknál és egyéb, hasonló helyeken.

Beváltható hegymászáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz vagy raftinghoz, lehet vele wellnessezni, de még egy körömszalonban is elfogadják.

A részvétel azért feltételekhez kötött: a vendégnek le kell foglalnia egy minimum két éjszakára szóló szállást Glenwood Springsben, a városba érkezésnek pedig vasárnap és csütörtök közé kell esnie, november 30-ával bezárólag.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

colorado | voucher | akció | utazás | glenwood springs

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram