Close
Költőpénzt is ad a látogatóinak a világ egyik legszebb borvidéke

Költőpénzt is ad a látogatóinak a világ egyik legszebb borvidéke

Extra juttatással csalogatja a turistákat a kaliforniai Santa Maria Valley.

A Los Angelestől alig háromórányi autózásra lévő hely a napos állam kiemelkedő borvidékeként ismert. Festői szépségű strandjaival és szőlőültetvényeivel, továbbá ötvennél is több éttermével, valamint borkóstolási opcióival Kalifornia egyik legnépszerűbb gasztrocélpontjának számít.

A meghirdetett akció értelmében százdolláros (harmincezer forintos) vouchert kap minden városba érkező látogató, aki legalább két éjszakára foglal szállást.

Az utalványt helyi éttermekben, borászatokban, sörfőzdékben és egyéb látnivalók felkeresésekor lehet beváltani, az ajánlat viszont csupán az első ötszáz foglalásra vonatkozik, és kizárólag az újonnan beérkezettekre érvényes.

Természetesen a környéken különféle korlátozások vannak érvényben, az arcmaszkok használata és a távolság betartása minden nyilvános helyen kötelező. Az éttermek kizárólag szabadtéri étkeztetéssel vagy elviteles megoldással működhetnek, a bárok és a sörfőzdék zárva vannak.

A borászatok kizárólag szabadtéri szolgáltatásokat nyújthatnak.

Kaliforniai képek

Kalifornia mesés borvidékén épült ez a pajtajellegű ház, amelyet érdemes megnézni. Ebben a páratlan étteremben pedig a Napa-völgy intenzív ízeire alapoznak. Ha már vendéglátás, korábban példaértékű gesztust tett egy luxushotel a kaliforniai bozóttüzek károsultjainak.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Unsplash)

santa maria valley | borvidék | költőpénz | ajánlat | kalifornia

FOLYTASD EZZEL

Bezár az ország egyik legszebb fürdője is

Ezt az öt dolgot mindenképp meg kell tenned a következő spanyolországi utadon

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram