Close
Költőpénzt is ad a látogatóinak a világ egyik legszebb borvidéke

Költőpénzt is ad a látogatóinak a világ egyik legszebb borvidéke

Extra juttatással csalogatja a turistákat a kaliforniai Santa Maria Valley.

A Los Angelestől alig háromórányi autózásra lévő hely a napos állam kiemelkedő borvidékeként ismert. Festői szépségű strandjaival és szőlőültetvényeivel, továbbá ötvennél is több éttermével, valamint borkóstolási opcióival Kalifornia egyik legnépszerűbb gasztrocélpontjának számít.

A meghirdetett akció értelmében százdolláros (harmincezer forintos) vouchert kap minden városba érkező látogató, aki legalább két éjszakára foglal szállást.

Az utalványt helyi éttermekben, borászatokban, sörfőzdékben és egyéb látnivalók felkeresésekor lehet beváltani, az ajánlat viszont csupán az első ötszáz foglalásra vonatkozik, és kizárólag az újonnan beérkezettekre érvényes.

Természetesen a környéken különféle korlátozások vannak érvényben, az arcmaszkok használata és a távolság betartása minden nyilvános helyen kötelező. Az éttermek kizárólag szabadtéri étkeztetéssel vagy elviteles megoldással működhetnek, a bárok és a sörfőzdék zárva vannak.

A borászatok kizárólag szabadtéri szolgáltatásokat nyújthatnak.

Kaliforniai képek

Kalifornia mesés borvidékén épült ez a pajtajellegű ház, amelyet érdemes megnézni. Ebben a páratlan étteremben pedig a Napa-völgy intenzív ízeire alapoznak. Ha már vendéglátás, korábban példaértékű gesztust tett egy luxushotel a kaliforniai bozóttüzek károsultjainak.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Még a koronavírus előttinél is jobb turisztikai adatokat produkált most Magyarország
Csak védettségivel látogathatók az éttermek és a bárok ebben a belga nagyvárosban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom