Költözz Olaszországba, és élj egy gyönyörű szőlőbirtokon!

Potom 13,6 millió dollárért.

Akad felesleges 13,6 millió dollárod (kicsivel több mint négymilliárd forintod)? Ha igen, van egy jó befektetési tippünk: mit szólnál egy 18. századi villához, kiterjedt szőlősbirtokkal, prosecco pincével Itália szívében, a Friuli borvidéken?

Nem mindennapi ingatlanhirdetésre lett figyelmes a LonelyPlanet. Egy olaszországi villát kínáltak eladásra, szőlősbirtokkal, a fantasztikus Friuli borvidéken, azon belül is Friuli-Venezia Giulia területén.

A birtokon több ingatlan is található, melyek összesen több mint harminc hálószobával és huszonkilenc fürdőszobával rendelkeznek.

Vannak olyan épületek ezek között, melyek történelme a 15. századra nyúlnak vissza, másokat pedig a közelmúltban újítottak fel. A birtok központi eleme egy 18. századi villa, amelynek enteriőrjét késő barokk stílusú freskók és festmények díszítik.

De található még a területen egy 915 négyzetméteres, negyven férőhelyes kápolna is, amelyet Péter és Pál apostoloknak szenteltek. Aztán ott van a Gastaldia, egy 3562 négyzetméteres épület, amelyet egy tizenhárom hálószobás, tizenöt fürdőszobás vendégházzá alakítottak át. A Barchessa névre hallgató épületben egy medence is található, a három hatalmas istálló pedig raktárként funkcionál.

A birtokhoz tartozik egy 19,4 hektáros szőlőültetvény, és 45,8 hektáros szántó is. A birtok évente körülbelül négyszáz tonna Glera szőlőt termel, amely alapanyagául szolgálhat az itt előállított isteni proseccónak.

Ez is érdekelhet:

Így lesz még kívánatosabb Olaszország legnagyobb tava

Mostanában nagyon jó dolguk van az Olaszországban túrázni szeretőknek.

(Fotók: Christie's International Real Estate)

borvidék | boros pince | birtok | szőlő birtok | pince

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom