Titkos klub alakult azokból, akik szeretnek a reptéren lógni: elmondják, mi mindent csinálnak

A TikTokon már egész kis közösség verbuválódott azokból, akik nem bánják, ha sok időt kell tölteniük a reptéren.

Míg van, aki úgy időzít, hogy a lehető legutolsó pillanatban érkezzen a gép indulása előtt, és a reptéren töltött időt így is kínszenvedésként éli meg, olyanok is akadnak, akik egyfajta elővakációként fogják fel a várakozás óráit, és igyekeznek kihozni belőlük a legtöbbet. Most megtudhatjuk tőlük, mit is csinálnak ilyenkor.

Ezek az emberek korán akarnak érkezni, hogy legyen idejük kikapcsolódni, és azt csinálni, amit akarnak. Bekapnak néhány falatot és betáraznak az útra, isznak egy kávét, elkortyolnak egy italt és jól érzik magukat.

Van, aki úgy tekint a reptéri várakozásra, mint előre beütemezett pihenőidőre. A lazulást igazán magas szintre ott lehet emelni, ahol például spa-részleg is van, de van, akit a duty free parfümök kínálata is kikapcsol, és a különböző illatok segítségével talál felfrissülést és nyugalmat.

Olyanokat is találni ugyanakkor, akik a munkára esküsznek, és arra, hogy a reptéren végzik a leghatékonyabban a feladatokat: egy kommentelőnek állítólag három és fél óra alatt egy hónapnyi munkát sikerült elvégeznie.

Persze olyan is van, aki egyszerűen csak attól fél, hogy elkésik, és már az önmagában megnyugtatja, hogy időben odaért a reptérre.

Sok reptér van, ahol igazán könnyű eltölteni az időt, mert számos programlehetőség közül választhatunk, de van, ahol városnézésre is érdemes elindulnunk a várakozás alatt.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

érkezés | reptér | idő | relaxáció | korán

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom