Close
Titkos klub alakult azokból, akik szeretnek a reptéren lógni: elmondják, mi mindent csinálnak

Titkos klub alakult azokból, akik szeretnek a reptéren lógni: elmondják, mi mindent csinálnak

A TikTokon már egész kis közösség verbuválódott azokból, akik nem bánják, ha sok időt kell tölteniük a reptéren.

Míg van, aki úgy időzít, hogy a lehető legutolsó pillanatban érkezzen a gép indulása előtt, és a reptéren töltött időt így is kínszenvedésként éli meg, olyanok is akadnak, akik egyfajta elővakációként fogják fel a várakozás óráit, és igyekeznek kihozni belőlük a legtöbbet. Most megtudhatjuk tőlük, mit is csinálnak ilyenkor.

Ezek az emberek korán akarnak érkezni, hogy legyen idejük kikapcsolódni, és azt csinálni, amit akarnak. Bekapnak néhány falatot és betáraznak az útra, isznak egy kávét, elkortyolnak egy italt és jól érzik magukat.

Van, aki úgy tekint a reptéri várakozásra, mint előre beütemezett pihenőidőre. A lazulást igazán magas szintre ott lehet emelni, ahol például spa-részleg is van, de van, akit a duty free parfümök kínálata is kikapcsol, és a különböző illatok segítségével talál felfrissülést és nyugalmat.

Olyanokat is találni ugyanakkor, akik a munkára esküsznek, és arra, hogy a reptéren végzik a leghatékonyabban a feladatokat: egy kommentelőnek állítólag három és fél óra alatt egy hónapnyi munkát sikerült elvégeznie.

Persze olyan is van, aki egyszerűen csak attól fél, hogy elkésik, és már az önmagában megnyugtatja, hogy időben odaért a reptérre.

Sok reptér van, ahol igazán könnyű eltölteni az időt, mert számos programlehetőség közül választhatunk, de van, ahol városnézésre is érdemes elindulnunk a várakozás alatt.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

relaxáció | idő | érkezés | korán | reptér

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram