Close
Meghökkentő módon oldották meg Lengyelországban, hogy lehessen egy kicsit korizni

Meghökkentő módon oldották meg Lengyelországban, hogy lehessen egy kicsit korizni

Mondjuk vékony jégen táncol az egész.

Egy lengyelországi korcsolyapálya-tulajdonos megtalálta a módját, hogy a korlátozások ellenére is életben tartsa a vállalkozását, egyben lehetőséget biztosítson némi csúszkálásra a korcsolyázás szerelmeseinek. Tomasz Fornalski megoldása amilyen váratlan, legalább annyira egyszerű:

virágboltként működteti a pályáját.

A vevő hozzáferést vásárol a raktárhoz, amely lényegében egy virágos doboz a jégpálya közepén. “Természetesen nem muszáj korcsolyát csatolnia, cipőben csúszkálva vagy négykézláb mászva is eljuthat a virágokhoz” – mondta a Szczecin városában működő Lodogryf korcsolyapálya tulajdonosa egy tévés riportban, miközben a háttérben rózsával a kezükben korizó embereket mutatott a kamera.

Az ötlet azután vetődött fel benne, hogy Lengyelországban december 28-ától három hétre bezárták a szállodákat, a sí- és korcsolyapályákat is.

Persze nem mindenki tapsolt a korcsolyázós virágbolt ötletének, a város egészségügyi szolgálata mindjárt határozatot hozott a pálya azonnali betiltásáról. Fornalski erről annyit mondott, hogy hivatalos értesítést még nem kapott, és amíg nem érkezik ilyen felszólítás, addig továbbra is nyitva tart.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Unsplash, Pixabay)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom