Close
Meghökkentő módon oldották meg Lengyelországban, hogy lehessen egy kicsit korizni

Meghökkentő módon oldották meg Lengyelországban, hogy lehessen egy kicsit korizni

Mondjuk vékony jégen táncol az egész.

Egy lengyelországi korcsolyapálya-tulajdonos megtalálta a módját, hogy a korlátozások ellenére is életben tartsa a vállalkozását, egyben lehetőséget biztosítson némi csúszkálásra a korcsolyázás szerelmeseinek. Tomasz Fornalski megoldása amilyen váratlan, legalább annyira egyszerű:

virágboltként működteti a pályáját.

A vevő hozzáferést vásárol a raktárhoz, amely lényegében egy virágos doboz a jégpálya közepén. “Természetesen nem muszáj korcsolyát csatolnia, cipőben csúszkálva vagy négykézláb mászva is eljuthat a virágokhoz” – mondta a Szczecin városában működő Lodogryf korcsolyapálya tulajdonosa egy tévés riportban, miközben a háttérben rózsával a kezükben korizó embereket mutatott a kamera.

Az ötlet azután vetődött fel benne, hogy Lengyelországban december 28-ától három hétre bezárták a szállodákat, a sí- és korcsolyapályákat is.

Persze nem mindenki tapsolt a korcsolyázós virágbolt ötletének, a város egészségügyi szolgálata mindjárt határozatot hozott a pálya azonnali betiltásáról. Fornalski erről annyit mondott, hogy hivatalos értesítést még nem kapott, és amíg nem érkezik ilyen felszólítás, addig továbbra is nyitva tart.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Unsplash, Pixabay)

kreatív | jégpálya | ötlet | virágbolt | Lengyelország

FOLYTASD EZZEL

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom