Close
Egy londoni hotel öt és félmillió forintos koronázási csomagot kínál

Egy londoni hotel öt és félmillió forintos koronázási csomagot kínál

A hotel azokra gondolt, akik uralkodói stílusban ünnepelnék III. Károly király koronázását.

A londoni Piccadilly Street szívében található Hotel Café Royal, amelynek előcsarnokában Diana hercegnő is megfordult, április 1. és október 1. között kínálja 13 ezer fontos (5 millió 616 ezer forintos) Koronaékszer-élményét.

Aki megveszi a csomagot, a háromszáz négyzetméteres királyi lakosztályban alhat, amelyben két hálószoba, egy nappali és egy márványkáddal, valamint esőzuhannyal felszerelt fürdőszoba található.

A lakosztály mindkét hálószobájához tartozik dolgozó- és ülősarok, valamint konyha és gardrób, és a reggelit, amelyet a szálloda úgy jellemez, mint “királyhoz méltó”, személyes komornyik szolgálja fel.

Az élmény része emellett egy VIP-látogatás a londoni Towerbe a nyitvatartási időn kívül, ahová limuzin szállítja a vendégeket, amelyet egy toronyőr vagyis beefeater vezet.

Ezután pezsgős fogadás következik, majd a valódi koronaékszerek és a királyi gyűjtemény privát megtekintése a Jewel House-ban. Mint a szálloda írja, a Jewel House-ban kiállított kincsek között látható a világ legnagyobb gyémántja, Szent Eduárd 17. századi aranykoronája, az országalma, valamint a birodalmi állami korona. A túrák után ismét limuzin jön a vendégekért, hogy visszavigye őket a hotelbe.

Ennél valamivel kevesebbet kell fizetnünk azért, hogy kilenc napig a legszebb brit történelmi birtokokon kalandozzunk.

(Forrás: The Points Guy, képek: Hotel Café  Royal, Unsplash)

Nagy-Britannia | london | koronázás | Hotel Café Royal

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A Himalája titkos paradicsomai, melyeket csak vészterhes időkben lehet felfedezni

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram